Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Samsung Galaxy Serisi Model Değiştiriyor
Bilim&Teknoloji 169 0

Samsung Galaxy Serisi Model Değiştiriyor

Samsung Galaxy Note 3 yeni tasarımıyla kendini yenilemeye çalışıyor. Samsung S4 ile düşündüğü satış rakamına ulaşamayan ürün Note 3 yeni projesiyle kullanıcılara ulaşma çalışmalarına devam etmektedir. Galaxy Note 3 ‘ te diğer ürünlere göre farklılık ve gelişmiş özellikler fazla bulunmaktadır.

Samsung Galaxy Note 3 yeni tasarımıyla kendini yenilemeye çalışıyor. Samsung S4 ile düşündüğü satış rakamına ulaşamayan ürün Note 3 yeni projesiyle kullanıcılara ulaşma çalışmalarına devam etmektedir.  Galaxy Note 3‘te diğer ürünlere göre farklılık ve gelişmiş özellikler fazla bulunmaktadır. 

Samsung’un yeni akıllı tablet melezi Galaxy Note 3 için iddialar gelmeye devam ediyor.Galaxy S4 satışlarının başarılı ama tahmin edilenden daha düşük olduğu gerçeğiyle dersine daha iyi çalışan Samsung, Galaxy Note 3’te kendini yenilemeyi planlıyor.

EKRANI 5.7 İNÇ OLACAK


Ekranı çok daha fazla büyütmeme kararı alan Samsung’un, hem prototipleri kullananlardan hem de büyük ekranlı telefonların çok fazla satış rakamı elde etmemesinden dolayı, Galaxy Note 3’ün ekranını 5.7 inç seviyesinde tutacak.

Patenti alınan tasarımın alt kısmında bulunan S-Pen kalem yeri, cihazın Galaxy Noteailesinden olacağını doğrular nitelikte. Biliyorsunuz Samsung sadece Note ailesinde S-Pen kullanıyor. Bu tasarımın Galaxy Note 3 modelinde karşımıza çıkacağı belirtiliyor. 
İlginizi Çekebilir:  LG G Flex 2, CES 2015'te Tanıtıldı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı