Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





PES 2014 Büyük Eksiklerle Geliyor
Oyun 197 0

PES 2014 Büyük Eksiklerle Geliyor

PES 2014 Büyük Eksiklerle Gelecek

Piyasadaki iki ana futbol serisinden birisi olan Pro Evolution Soccer, bazı sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntılar sebebiyle de oyunun içeriğinde kimi özelliklerin eksik olacağı bildirildi. Ki bu özelliklere yağmurİspanyol stadyumlarıkimi İspanyol takımları ve Stadyum Editörü dahil.
Bu konuyu konuşan topluluk yineticisi Adam Bhatti, öncelikli sıkıntılarının tüm altyaşıyı yıkıp baştan yapmaları olduğunu söyledi.
“Yağmuru dahil etmek kolay gibi gözükse de, etkilerinin oynanışı nasıl değiştireceğini düşünmeliyiz. Pas atışlarının hatalı olmasını, topun daha az zıplamasını ve başka konuları etkileyecektir.”
İşte bunların hepsini çalışıp, oyunun 2015 sürümünde çok daha iyi şekilde karşımıza çıkacaklarını garanti ediyor Bhatti.
Stadyum ve takımlar konusundaysa, işler biraz daha sıkıntılı. Electronic Arts’ın FIFA 14 için yaptığı anlaşmalar sebebiyle PES 2014 önemli Avrupa stadyumlarını, İspanyol stadyumlarının hiçbirini ve anlaşma yapılmış olan İspanyol takımlarını bulunduramayacak.
Bu bilgi ellerine çok geç ulaştığı için, alternatif alanlar tasarlayamadıklarını itiraf eden Bhatti, yaklaşık 20 stadyumla geldiklerini söyledi.
Stadyum Editörü ise, benzer bir şekilde lisanslarda problem çıkabileceği için ötelenen başka bir özellik. Diğer Avrupa takımlarında kayıplar daha az İspanya’ya göre. Zaten oyunun çıkışından önce tam takım listesi potansiyel oyuncularla paylaşılacak.
PES 14, Avrupa da Eylül ayında PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarında çıkacak.

Kaynak: Vipcin
İlginizi Çekebilir:  Minecraft Full Pc 1.8.0 Team Extreme İndir



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı