Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Kartal Protherm Kombi Tamir Servisi
Sponsorlu İçerik 225 0

Kartal Protherm Kombi Tamir Servisi

Protherm Servis firmasından daha önce hizmet almış olan komşumuz kısa süre önce bu firmayı bizlere anlattı ve şiddetli bir şekilde tavsiye etti. Protherm marka ürünlerimiz için farklı firmalardan hizmet alıyorduk ancak düzenli bakım hizmeti almak için sabit bir firma bizim için de daha iyi olacaktı! Firmayı araştırmak için ilk etapta internet’e başvurdum ve firma adını yazarak kullanıcı yorumlarını okudum.

Firmadan hizmet alan çok sayıda isim forumlarda da bu firma hakkında olumlu görüşlerini ve yorumlarını belirtmiş! Protherm Servis Kartal firmasını aramadan önce biraz daha araştırma yapmak için web sitelerini de ziyaret ettim ve firma hakkında da bilgiler aldım. Yazılanları not aldım, gerçekten bu hizmeti sağlayıp sağlamayacaklarını merak ediyordum.

Protherm servis firmasından ekipleri anlaştığımız saatler içerisinde evime ulaştı ve ürünler hakkında ne talep ettiğimi sordular. Düzenli bakım hizmeti almak istediğimi belirttim ve detaylı bir inceleme yaptıktan sonra gerekli müdahaleleri gerçekleştirdiler ancak en önemlisi bu işlemler yapılırken tarafıma ürün ile ilgili bilgiler de sunuldu. Yedek parça değişimi yapılacağı ve bu değişim sonrasında garanti belgesinin de verileceği söylendi.

Yedek parça değişiminin neden gerekli olduğunu sorduğumda da doyurucu bir cevap aldım. Servis hizmetlerinden oldukça memnun kaldığım bu firmayı ben de sizlere tavsiye ediyorum ve siz değerli okuyucularıma firmanın iletişim numarasını veriyorum: 444 78 56.

İlginizi Çekebilir:  E-Ticaretin GSYH’ya Katkısı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı