Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





1 yıl parça ve işçilik garantili ECA servisi
Sponsorlu İçerik 151 0

1 yıl parça ve işçilik garantili ECA servisi

Kombi ve klimanın en özel markalarından bir tanesi olan ECA, iki ürün adına da bizlere hizmet veriyor ve evimizde kullandığımız belki de en sorunsuz ürünler diyebilirim… ECA marka ürünler konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve küçük sorunlarda da servis firmalarını tercih ederek kısa sürede çözüm üretmelerini sağladım.

Servis firmaları demişken aslında birçoğu teknik destek hizmeti konusunda yetersiz ancak tek bir firma var ki gerek teknik destek, gerekse de servis hizmetleri konusunda kusursuz bir çalışma sergiliyor.

Geçtiğimiz günlerde tekrar aradığım ECA Servis firması, sorduğum tüm sorulara büyük bir sabırla cevap verdi ve bu da yetmezmiş gibi ürünümdeki sorunu nasıl halledebileceğim konusunda ücretsiz hizmet verdiler. ECA Servis telefon numarası yazarak sizler de tüm ürünlerinizin sorunları için bu numaralardan teknik destek hizmeti alabilir ve firma hakkında da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Beyoğlu Eca Servisi şeklinde arama yaptığınız taktirde karşınıza çıkan ilk numara sizlere yardımcı olacaktır ancak bilginiz olması ve bir yerlere not etmeniz açısından firmaya ait numara sizlere sunmak isterim. 444 1 494, hafta içi olduğu gibi hafta sonu ve özel günlerde de yoluna devam eden ve servis hizmeti sunan aktif bir numaradır. Personel daima canlı destek hizmeti sunar ve hiçbir şekilde sekreter ya da ses kaydı ile görüşme yapmazsınız.

İlginizi Çekebilir:  Android Casus Telefon Takip ve Dinleme Programı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı