Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 83 0

İstanbul Beko Servis Merkezi

İstanbul’un belki de en güzel adreslerinden biri diyebiliriz Kadıköy için ve ben de bu semtte yaşıyor olmaktan fazlasıyla mutluyum. Güler yüzlü insanları, samimi tavırlar ve rahat yaşantısı ile İstanbul beni kendine her geçen gün biraz daha çekiyor ve hizmet sektöründe çalışan insanların da bu karakter ile yollarına devam etmeleri gerçekten insanı mutlu ediyor.

Yakın zamanda aldığım bir hizmet ve bu hizmeti sunan özle bir firmadan siz değerli okurlarıma da biraz olsun bahsetmek istiyorum. Beko Servisi adresini henüz yeni duydum ve ürünlerim için bakım hizmeti almak adına firmaya ulaştım. İlk aşamada zaten güler yüzlü insanlar ile muhatap oluyorsunuz ve sonrasında evinize gelen personel de yine en az çağrı merkezi çalışanları kadar güler yüzlü ve ilgili diyebilirim.

Beko Servis İstanbul firmasına sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum çünkü gerçekten ilgili insanlar ve sorunsuz bir şekilde ürünümü ele alarak kısa sürede teslim etmeyi başardılar. Daha iyisini yapabilen birilerinin olduğunu düşünmüyorum ve eğer varsa da bulana kadar bu firma ile çalışmayı düşünüyorum.

Sizler de hizmet almak ve bu ekibi daha yakından tanımak adına web sitelerini ziyaret edebilir ve daha detaylı bilgi alarak dilerseniz de servis taleplerinizi bu numara üzerinden iletebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Modasaat.com Ferrari Saatleriyle Büyük İlgi Topluyor



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı