Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 38 0

Klasik tente modelleri ve fiyatları

Klasik tente modelleri, insan yaşamına en erken giren gölgeleme ve koruma araçları arasında yer almaktadır. Pratik kullanımı ve uygun fiyatları, klasik tentelerin hayatın her alanında yer bulmasını sağlamıştır.

Günümüzde ev balkonları, kafe, restoran gibi mekânlarda kullanılan klasik tenteler, küçük esnafın adı verilen işletmelerin de sıklıkla kullandığı bir ürün çeşididir. Sıcak yaz günlerinde zararlı ışınlara karşı koruma sağlayan tenteler, kış ve sonbahar mevsimlerinin yağmur, kar gibi yağışlarına karşı son derece dayanıklıdır.

Kullanılan kaliteli kumaşları sayesinde uzun yıllar deforme olmadan ve solmadan kullanılabilen klasik tenteler, farklı renk ve modellerle kullanıldıkları alanlara görsel olarak da olumlu katkı sağlar. Duvar, pencere üstü, tavan gibi kolaylıkla monte edilerek kullanıma hazır hale getirilebilen klasik tenteler, genellikle manuel olarak açılıp kapatılmaktadır. Alüminyum iskelet üzerine dayanıklı kumaşların gerilmesiyle imal edilen klasik tenteler, ergonomik bir kol sayesinde istenilen ölçüde açılıp kapatılabilmektedir.

Klasik tente anlık kullanımlara uygun yapısıyla pratik bir şekilde açılı kapanabilmekte, dış etkenlere karşı koruma görevini yürütebilmektedir. Bazı modelleri sabit kollardan oluşan yapısıyla kullanılırken, mafsalı modellerinde eklemler sayesinde farklı açılara ayarlanabilmektedir.

Klasik tentelerin kullanım ömürleri doğrudan kullanılan kumaş ve aparatların kalitesiyle doğru orantılıdır. Bu sebeple klasik tente tercihlerinde bu konuda güvenirliğini kanıtlamış firmalardan sipariş vermek akıllıca olacaktır. Bazı tente imalatları kalitesiz ve dayanıksız malzeme kullanılarak yapılmakta, uzun ömürlü olmayan boyalarla boyanmak suretiyle satışa sunulmaktadır.

Klasik Tente Siparişlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Klasik tente veya farklı modellerde tentelerin siparişlerinde, öncelikle imalatçı firmanın güvenirliği önemlidir. Kaliteli ürünlerle anılan firmalardan yapılacak siparişler her zaman uzun ömürlü ve ihtiyaca yönelik amaçların elde edilmesini sağlar.

  • Renk skalasının geniş olması
  • Kullanılan kumaş kalitesi
  • İskelette kullanılan malzemenin dayanıklılığı
  • Model çeşitliliği
  • Uygun fiyat
  • Kolay kurulum
İlginizi Çekebilir:  Sevgililer Gününde Tunckol.com ile En Özel Hediyeler Sizin Olsun!

Klasik tente siparişlerinde aranması gereken özellikler arasında yer almalıdır. Kullanılacak malzemenin kalitesi, yaz kış kullanıma uygun olmalı, kumaşı da, kötü hava koşulları, rüzgâr, fırtına, yağmur, kar yağışı gibi doğa olaylarına dayanıklı yapıda olmalıdır.

Klasik Tente Fiyatları

Klasik tente diğer tente çeşitlerine oranla daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. İstenilen ölçülerde imal edilerek müşteri kullanımına hazır hale getirilen tenteler, müşteri taleplerindeki ayrıntılara göre farklı fiyatlandırılır. Klasik tentelerde normalde motor olmamasına rağmen isteğe bağlı olarak motor takılabilmektedir. Bu tür talepler tente fiyatını etkilemektedir.

Fiyatları etkileyen en önemli faktörlerden biri de, talep edilen tentenin boyutlarıdır. Klasik tentelerde kullanılan kumaş çeşidi de fiyatı etkileyen bir faktördür.

Genellikle akrilik kumaşların kullanılmasıyla imal edilen klasik tenteler, iskelet yapısında kullanılan malzemeye göre de fiyat değişkenlikleri gösterebilmektedir. Paslanmaz malzemeler veya alüminyum kullanılarak imalat yapılan tentelerde farklı aksesuar kullanımı da fiyat artışına sebep olur.

Klasik tente kullanıcı isteğine bağlı olarak rüzgâr sensörü veya eğim ayar mekanizması gibi donatılarla daha işlevsel bir hale dönüştürülebilmektedir. Rüzgâr sensörü kullanımı, tentenin rüzgârlı havalarda otomatik kontrol ve koruma sağlaması açısından oldukça kullanışlıdır. Eğim ayar mekanizmaları ise, tentenin hangi alanı korumaya almak istediğinize bağlı olarak ayarlanabilme ve eğim verme özelliği kazandırır.

Klasik Tente Modelleri

Klasik tente modelleri, birçok farklı renk ve tasarımdan oluşmaktadır. Kullanılacak mekânın dekorasyonuna veya dış düzenlemesine uygun renk seçimleri yapılabilmektedir. Hava şartlarına karşı koruma sağlamanın yanı sıra, şık bir tasarım ögesi de olan klasik tenteler, mekânların şık ve modern bir görünüme sahip olmasına da büyük katkı sağlamaktadır.

Genellikle işletmelerin sembol renklerine uygun olarak tasarımı yapılan tenteler, çevreye sağladığı görsel katkı sebebiyle de oldukça önemli ürünler arasındadır.

İlginizi Çekebilir:  Evden Eve Taşımacılık İskenderun

Tente imalatı ve montajında Velioğlu tente size iyi bir hizmet verecektir.

Velioğlu Tente İletişim bilgileri;

https://www.velioglutente.com

https://www.facebook.com/velioglutente

https://www.instagram.com/velioglutente/




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı