Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 53 0

Medyada Görünürlüğünüzü Artırın

Günlük haberlerin derlenmesi, yazılması ve basın yayın organlarına için bülten haline getirilmesi uzman editör tarafından hazırlanır. Ulusal ve yerel tüm gazete, televizyon ve radyolar için yapılacak basın bülteni dağıtımı hedef kitlelerin beklentileri ve deneyimleri göz önüne alınarak gerçekleştirilmektedir.

Zengin Metin ve Rapor İçeriği

Belirli bölgelerin haberlerinde yer alan özel içerikler, o bölgenin siyasi, ekonomik ve sosyal algısına uygun olarak hazırlanmaktadır. Hedef okuyucu veya dinleyici için önemli başlıklar kategorilenerek detaylı bir şekilde rapor haline getirilmektedir. İçerik açısından zengin ve editör tarafından onaylanmış basın bülteni gönderimi online bülten içeriği uygulaması ile gönderilmektedir. Her bültenin haber kaynağı, içerik görüntüleri ve ayrıntılı raporu bültende yer alır.

Kurumsal Kimliğinizi Ön Plana Çıkarın

Online gazete ve dergilerdeki veya diğer basılı medyada yer alan kurumsal kimliğinizde etkili yere sahip olabileceğiniz bültenler medyadaki gücünüze güç katar, daha çok takipçi, izleyici ve okuyucuya sahip olursunuz. İnternette ziyaretçi ve okuma sayısının artırılmasına yönelik olarak her bülten arama motoru optimizasyonlarına uygun olarak hazırlanmakta ve SEO içerikleri ile beraber gönderilmektedir. Bu çalışmalar her yayıncı firmanın ve kuruluşun görünürlüğünü büyük oranda etkilemektedir.

İnternete sadece masaüstü değil, artık mobil cihazlardan da rahatlıkla ulaşıldığı günümüzde, insanlar evde, ofiste, arabada, tatilde web içeriklerini ve haber bültenlerini oturdukları yerden takip etmekte ve yorumlamaktadır. Bültenler sayesinde işletmenizin basın bültenlerinde yer alması ve kurumsal kimliğinizin ön plana çıkarılması daha kolay hale gelmektedir. Tüm bülten içeriklerine ve görünürlük oranlarına rahatlıkla ulaşarak, hakkınızdaki gelişmeleri, yorumları ve eleştirileri görebilme imkanına kavuşursunuz.

İlginizi Çekebilir:  Esenyurt Merkez Kıraç ve Mehterçeşme'de Kiralık Daire Fırsatları



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı