Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 110 0

CNC Akbant Büküm Fiyatlarında ER Lazer Fark Yaratıyor!

Mobilyalarda ve çeşitli malzemelerde kullanılan metallerin bükülerek şekil verilmesini sağlayan makineye abkant büküm makinası denilmektedir. Bu makinanın yaptığı işlem ise abkant büküm olmaktadır. Bilgisayar yardımıyla gerçekleştirilen bu bükümlerde hata payı sıfıra indirilmektedir. Dolaysıyla ortaya görsel açıdan harika ürünler çıkmaktadır.

Hangi Metaller İşlem Görüyor?

Bu makine ile birçok metalin işlem görmesi mümkündür. Zira mobilyalarda ve diğer ürünlerde kullanılan bakırdan çeliğe kadar tüm metaller bu makine ile işlem görebilir. Ağırlıklı olarak sacların bükülmesinde kullanılsa da diğer metaller de işlem görmektedir.

Abkant Bükümün Avantajları

Bu yöntem sayesinde yukarıda da ifade ettiğimiz üzere hata payı sıfıra indirilmektedir. Dolayısıyla ortaya mükemmel ürünler çıkmaktadır. Bunun yanı sıra işlemler hızlanmaktadır. Dolayısıyla seri üretim noktasında da oldukça kazançlı bir sistem olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Abkant Büküm Fiyatları

Bükülecek malzemenin türü ve sayısı abkant büküm fiyatları için belirleyici rol oynamaktadır. Ancak ifade etmek gerekir ki elde edilen hız ve doğruluk oranı yanında fiyatlar çok komik bir rakamda kalmaktadır. Dolayısıyla elle yapılacak büküm işlemlerinde karşılaşılacak hatalar ve el emeğine karşılık olarak bu tarafta risksiz bir iş sizleri beklemektedir.

Abkant Büküm Nasıl Yapılır?

Bu işlemlerde tamamen bilgisayar odaklı çalışılmaktadır. Elde edilmek istenen parçaların sayısal değerleri bilgisayara girilerek CNC abkant büküm makinesi çalıştırılmaktadır. Ardından da makinenin ayarlamaları yapılarak işlem başlatılmaktadır. Çok kısa bir süre içerisinde ise işlemler tamamlanarak parçalar sizlere teslim edilmektedir. Aynı anda birçok ürün elde etmek mümkün olduğu için bu yöntem oldukça sık bir şekilde tercih edilmektedir. Zamandan ve paradan tasarruf sağlayan bu sistem ile elde edilen ürünler de son derece estetik olmaktadır. Hata payı sıfır olan ürünler için sizler de bu makineyi kesinlikle denemelisiniz.

REKLAM SPONSORLU İÇERİKTİR. https://www.erlazer.com/




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı