Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 1.434 0

Yemek Sepeti Hediye İncelemesi

Selamlar arkadaşlar, bu yazımda size oldukça ilginç bir içerik hazırladım. Bugüne teknoloji incelemelerinde bulunmuştum ama bu sefer daha farklı bir alanda inceleme yaptım. O da Yemek Sepeti’nin hediye alanı…

Bundan sonra her hafta bu tür hediye ve indirimlerin yer aldığı siteleri veya sosyal medya hesaplarını sizinle paylaşmak istiyorum.

Başlamadan önce nedir bu Yemek Sepeti hediyesi diyenler olabilir; Yemek Sepeti üzerinden sipariş verdiğinizde size hediyeler veriyor, bu hediyeler seçim yapanlar arasından seçiliyor. Yani seçtiğiniz her hediyeyi kazanamıyorsunuz. Seçerken kazanma ihtimalinizi de veriyor. Örneğin 250 hediye veriliyorsa ve bunu 500 kişi talep ederse %50 ihtimalle kazanıyorsunuz. Bazı hediyelerde, özellikle teknoloji alanında, kazanma oranı düşük oluyor ama bazı hediyeleri de neredeyse %100 kazanabiliyorsunuz.

Hediyeler şehirlere göre değişiyor. Ben incelememi İstanbul’a göre yaptım. Hediyeleri görebileceğiniz adres https://www.yemeksepeti.com/hediyeler (Önce anasayfadan şehir seçin, daha sonra linke girin. Aksi durumda hediyeler gözükmeyecektir.)

En fazla ilgi gören hediyeler yukarıda da dediğim gibi teknoloji ürünleri. Örneğin aşağıdaki hediye 3 kez denememe rağmen hala bana çıkmadı.

Bunun dışında hoşuma giden hediyeler: 

SonKorsan‘dan 23 TL değerinde 2.400 Elmas; Temizlikyolda.com‘dan ev temizliği, kuru temizleme ve halı yıkamada 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 30 TL’lik hediye çeki; Korku Evi’nde kullanabileceğiniz 25 TL indirim (İstanbul, İzmir ve Ankara için geçerli)Knight Online‘dan her hafta sipariş veren 10 kullanıcıya 10 USD değerinde 800 N Point.

Ben ilgimi çeken hediyeleri bu şekilde seçtim ama paylaştığım adrese bakarsanız çiçek, alışveriş, bahis gibi daha birçok alanda hediyeler bulabilirsiniz.

Seçim yaparken kazanma oranlarına da bakmayı unutmayın yoksa seçiminiz boşa gidebilir. Hediye kazandığınızda size mail yoluyla bildirim geliyor. Ayrıca hediye şartlarına bakmayı da unutmayın. Bazı hediyeler bazı özel şartlar içerebiliyor.

Bu ilk hediye ve indirim inceleme yazımız oldu. İlerleyen günlerde farklı fırsatlar da paylaşacağım.

İlginizi Çekebilir:  İlginç ve Hediyelik Ürünler İçin Doğru Adres



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı