Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnceleme 596 0

LED Projektör Aldım – İnceleme

Led Avrupa internet sitesinden 1 ay önce Led projektör aldım ve bununla ilgili düşüncelerimi yazmak istedim. Site indirimli olması kargo ücretinin olmamasıyla beni baştan cezbetti. Yani birçok siteyi gördüm internet üzerinde ama bu site ödeme şartları, indirim yapması, kargo ücretinin olmaması bakımından tercih nedenim oldu. Ürünü bahçedeki karanlık olan bölümü aydınlatmak için aldım. Apartmanın arka bahçesinde karanlık bir yer vardı ve orayı değerlendirmek istiyorduk.  Sonra siteyi gördüm ve bu LED projektörlerden aldım.

Satın Alırken Neler Yaşadım?

Led projektör satın almadan önce hangi ürüne nasıl karar vereceğimi bilmiyordum. Ancak LED Avrupa sitesinde her ürünün özelliği açıklanmış, ne işe yaradığı gibi ayrıntılar belirtilmiş. Bu sayede daha kolay şekilde ürünü alabildim.  Satın almak için yine sitenin sağladığı bir kolaylık olarak üye olmaya gerek kalmadan ürünü hemen satın alabildim. Ayrıca sepete ekleme sonrasında çok uzun uzadıya bilgi girişine de gerek kalmadı. Hemen adres ve birkaç zorunlu bilgiyi girdikten sonra kredi kartı ödemesine geçti. Bankamatik ve her kredi kartıyla ödeme oluyor.

LED Projektör Fiyatı ve Tasarrufu

Led projektörlerin fiyatları LED Avrupa‘da diğer sitelere göre daha avantajlı, çünkü indirimleri var. Bu indirimler normal ürün fiyatının yarısına yakın miktarının düşmesi demek oluyor.  Ama siteden alışveriş yaparken zamanı iyi ayarlamanız gerek. Bu ayarlama olmadığında yüksek fiyattan alışveriş yapabilirsiniz. Tabi tasarruf açısından da bu projektörlerden bahsetmek gerekiyor. Tasarruf açısından büyük alanlar için en iyi kullanım yararı olan ürünlerden biri projektörler. Bunun nedeni geniş alana yayılan ışık olması ve bunun çok ekonomik şekilde yapılması. Yani bahçeye yerleştirdiğim bu projektör elektrik faturasını çok zorlamadı. Üstelik uzun süredir hiç aksama olmadan kullanabiliyorum.

İlginizi Çekebilir:  LG G2 vs Galaxy Note 3 Neo [Karşılaştırma]

İLGİLİ ÜRÜNLER: https://www.ledavrupa.net/led-projektor




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı