Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Genel 533 0

Beşiktaş Ortodonti Uzmanı Dr. Burak Büyüktürk

Beşiktaş’ta ortodonti uzmanı arıyorsanız bu makale tam sizlere göre… Size Beşiktaş bölgesindeki en iyi ortodonti uzmanı olan Dr. Burak Büyüktürk hakkında bilgiler sunmak istiyorum.

Öncelikle; Dr. Burak Büyüktürk kimdir?

Dr. Burak Büyüktürk 1982’de Bakırköy, İstanbul’da doğdu. Ortaokulu Bakırköy Laboratuvar Kolejinde, Liseyi Konya/Ereğli Lisesinde bitirdi.

2000 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandı. 2005 yılında başarıyla mezun olup Diş hekimi olmaya hak kazanan Dr. Büyüktürk 2005-2006 yılları arasında Damla Tıp Merkezinde Diş hekimi olarak görev aldı. 2006 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında doktora eğitimine başladı. 6 yıl süren doktora eğitiminden sonra 2012 yılında doktora unvanı aldı. Kısa bir süre aynı üniversitenin Ortodonti kürsüsünde Öğretim Üyesi olarak çalıştıktan sonra Konya’da özel muayenehane açtı.

Mesleki ilgi alanları: Lingual ortodontik tedavi, Sınıf II malokluzyonların tedavisi, Ortognatik cerrahi, Üst çene hızlı genişletme, Erken yaşta ortodontik tedavi

Türk Diş Hekimleri Birliği, Türk Ortodonti Derneği, Avrupa Ortodonti Derneği üyesidir.

Dr. Büyüktürk çok sayıda sosyal projede de yer aldı. Konya Ereğli Engelsiz Yarınlar Sosyal, Kültürel ve Yardımlaşma Derneği’ni kurdu. Halen  bu dernekte engellilerin yaşam standartlarını arttırmak için faaliyetlerini sürdürmektedir. 2000-2007 yılları arasında tiyatro oyunlarında yer aldı ve bir oyunda yönetmen olarak görev aldı. Tenis ve Yüzme en sevdiği hobileridir.

Burak beyin kliniği vitalfulya binasında yer alıyor bu nedenle eğer araba ile gelirseniz veya otobüs ile gelmek isterseniz çok merkezi bir konumda yer alıyor.

Sizde dişlerinizdeki bozuklukları, çarpıklıkları, görüntü bozukluklarını Dent B&B ile giderebilirsiniz.

Beşiktaşda oturuyorsanız mutlaka ama mutlaka dent bb ile muayene olmanızı tavsiye ederiz…

İLGİLİ SAYFA: https://dentbb.com/besiktas-ortodontist/

İlginizi Çekebilir:  Alaska'da 7 Büyüklüğünde Deprem



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı