Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 308 0

Derz Dolgu Nedir? Derz Dolgu Nasıl Yapılır?

Derz dolgu da aralarına uygulama yapılacak malzemeler traverten veya mermer gibi doğal olacağından ürün cinsi ve tipinden ziyade rengi önem taşır. Doğal malzemeler de renk tonları yüksek farklılıklar sergilemektedir. Renk seçimini derz dolgu uygulaması yapacağınız zeminin rengine göre ayarlamalısınız. Genellikle derz dolguları için bej ve kahve karışımı seçilmektedir. Bu karışım hem koyu hem de açık bölgelerde şık durmaktadır ve sırıtmaz.

Derzin rengini ayarlarken ilk hazırladığınız zaman gözüken renk gözünüze koyu gelebilir. Tam karar verebilmek ve seçebilmek adına 25-30 dakika bekleyip kurutmalısınız. Rengin biraz daha açıldığını ve gerçek kimliğine büründüğünü fark edeceksiniz.

Derz dolgusunun cinsi kullanım süresi bazında önem taşır. Evlerde ve diğer bölgelerde genellikle su alan bölgelerde mermer, seramik ve traverten uygulandığından dolayı derz dolgu ihtiyacı doğar. Dolgulardaki esneklik ve su geçirmezlik konusunda silikon katkılı dolgu seçilmesi önerilir. Ayrıca zamanla madde yapısını korur ve genleşmez. Deliklerden atma yapmaz.

Yazı http://www.evkaplama.com/derz-dolgusu-nedir-nasil-yapilmalidir adresinden alıntıdır.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı