Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Oyun 1.303 0

GTA Serileri iOS’ta Neredeyse Bedava

Oyun pazarının efsanevi isimlerinden Grand Theft Auto serisi, mobil kullanıcılar için iOS’ta %60’a varan indirimlerle güne başladı. Karne gününde mobil kullanıcılara karne hediyesi olarak başlatılan kampanya da  tüm seride indirim başladı. Grand Theft Auto serilerindeki indirim ve daha fazlası bilgi haberimizde yer alıyor…

GTA_San_and_Lead

Oyun pazarının önde gelen isimleri, yaz indirimleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yeni nesil oyun platformları, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaza özel kampanyaları kullanıcılarına sunmayı eksik etmiyor. Daha fazla kullanıcı ve oyuncu kitlesine ulaşmayı hedefleyen firmalar, oyun platformları üzerinde bir hâyli hareketli görünüyor. Oyuncular üzerinden artan yoğun talep, oyun geliştirici firmalar tarafından kampanya ve etkinlik sunumunu hızlandırıyor. Başta Steam ve Origin olmak üzere birçok PC ve mobil oyun platformu, oyunculara bu hizmeti sağlıyor.

Mobil platformda kullanıcılara sunulan hizmetler içerisinde, oyun sektörünün efsane ismi Grand Theft Auto’nun yapımcı firması Rockstar Games tarafından başlatılan kampanya da yer alıyor. Yaz döneminin başlaması ve öğrencilerin tatile başlaması ile birlikte oyunlara yönelimin artması, oyun şirketlerinin yeni kampanyalarına da kapı açıyor. Rockstar Games, iOS platformu üzerinden kullanıcılara sunduğu efsane oyun GTA serilerinde yeni bir kampanya başlattı.

GTA Serilerinde %40 – %80 İndirim Başladı

gta-ios

Efsane oyun GTA serilerinin mobil platforma taşınmasının ardından, PC ve konsol platformlarında ki rağbet, mobil platformda da görüldü. Mobil platform üzerinden oyun deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar, PC ve konsol platformlarında ki oyunları mobil platform üzerinden edindiler. Yaz sezonunun da başlaması ile GTA serileri, iOS platformunda %40 – %60 indirimlerle kullanıcılara hitap ediyor.

gta-liberty-city-ios

Öğrencilerin tatile başlamasıyla birlikte karne hediyesi olarak da nitelendirilen kampanyada tüm GTA serileri indirime girdi. İndirim sonrası fiyatlar ise;

İlginizi Çekebilir:  PES 2014 Demo İnceleme

Grand Theft Auto: Vice City / 2.99$

Grand Theft Auto: III / 2.99$

Grand Theft Auto: San Andreas / 3.99$

Grand Theft Auto: Chinatown Wars / 2.99$

Grand Theft Auto: Liberty City / 2.99$

Olarak belirlendi. Söz konusu indirimin kaç gün veya kaç hafta süreceğine dair bir bilgi bulunmamakta. Fakat bu fiyata GTA serilerini kaçırmak istemeyen kullanıcıların ellerini çabuk tutması gerekmekte.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı