Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 1.011 0

Samsung Galaxy C5’in Görselleri Sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı telefonuna yönelik çalışmalarını sürdürüyor. C5 model adını alan akıllı telefon, basına sızdırılmış durumda. Galaxy C5’in basına sızdırılan görüntülerinin yanı sıra, teknik özellik bilgileri de mevcut. Güney Koreli dev, Galaxy C5 modelini 4 GB RAM ile sunacak. Detaylar haberimizin devamında…

samsung galaxy c5

Akıllı telefon sektörünün lideri Samsung, yeni bir akıllı telefon ile karşımıza çıktı. Galaxy C serisine yeni katılan akıllı telefon Galaxy C5, TENAA ve FCC sertifakarına sahip. Samsung’un yeni akıllı telefonunun görüntüleri de basına sızdırıldı.

Metal Tasarımı İle Samsung Galaxy C5

Galaxy C ailesine yeni katılan Galaxy C5, sızdırlan görüntüler eşliğinde şık bir tasarıma sahip olarak görülüyor. Galaxy C5’in şık tasarımının yanı sıra metal tasarımı da dikkatleri üzerine topluyor. Tasarıma genel bakış açısı ile bakıldığında, iPhone ve HTC karışımı bir tasarımın ortaya çıktığı görülmekte.

galaxy c5

Samsug’un Yeni Bireyi C5, 4 GB RAM İle Geliyor

Samsung Galaxy C5’in basın görselleri de ortaya çıktı. Altın rengi ile basına sızan C5, ekran alanında 5.2 inç Full HD (1920 x 1080 pixel) ekrana sahip olarak gelecek. İşlemci biriminde ise Snapdragon 617 yongasına yer verecek olan Galaxy C5, 4 GB RAM’den gücünü alacak. Aynı zamanda Galaxy C5, 32 GB dâhili depolama alanı ile birlikte raflardaki yerini alacak.

samsung-galaxy-c5-basin-gorseli

Galaxy C5, kamera yönünden kullanıcıları sevindirecek şekilde geliyor. Arka kısmında yer alan kameranın çözünürlüğü 16 MP olarak belirlenmiş. Bu sayede daha kaliteli fotoğraflar elde edilebilecek. Selfie kamerası olarak da nitelendirilen ön kamerada ise 8 MP çözünlüğünde kamera yer alıyor. 2600 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak cihaz, Android 6.0.1 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak.

İlginizi Çekebilir:  LG G2 Lollipop Güncellemesi Başladı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı