Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilgi Arşivi 1.455 2

GoDaddy Nedir? GoDaddy İndirim Kuponları

GoDaddy, Bob Parsons tarafından internetin parlama çağı olarak adlandırabileceğimiz 1997 yılında kurulmuştur. Kuruluşunun ilk yıllarında sadece Domain (alan adı) hizmetine odaklanan GoDaddy daha sonralarında sunucu ve web barındırma gibi ekstradan hizmetler de sağlamaya başlamıştır. GoDaddy 2002 yılında VeriSign isimli şirket tarafından satın alınmış ve faaliyetlerine aynı adıyla devam etmiştir. Açıklanan rakamlarda GoDaddy’nin 2010 yılı raporuna göre yönetiminde tam 45 milyon alan adı yer almaktadır.

godaddy logo

GoDaddy İndirim Kodları

GoDaddy’nin diğer firmalara oranla bu kadar popüler ve piyasanın önder firmalarından biri olmasının sırrı yalnızca müşterilerine sunduğu kalite ve sınırsız destek değildir. GoDaddy insanları alan adı satın almaya teşvik etmek için ilk sene kar payını düşük tutarak, insanlara sunduğu bazı özel indirim kuponlarıyla alan adı satışı yapmaktaydı.

Böylece webmasterlar yalnızca birkaç liraya bile istedikleri alan adını kayıt ettirebilme fırsatına sahip oluyordu. Şirket 2015 yılının sonuna doğru artık yıllardır süregelmekte olan bu indirim kuponlarının kullanımını sadece tek bir hesapla sınırlandırma kararı aldı. Yani artık GoDaddy’den tek bir hesap için yalnızca tek bir indirim kuponu kullanabiliyorsunuz.

Şimdilerde GoDaddy’den uyguna alan adı ve diğer hizmetleri satın almak için GoDaddy’nin web sitesine giriş yaptıktan sonra “indirim kuponları” sekmesini ziyaret edip, burada sizin hesabınızın kullanabileceği indirim kodlarını görebiliyorsunuz.

GoDaddy hesabınız yeniyse ve henüz hiç bir indirim kodu kullanmadıysanız, Google üzerinden “Godaddy indirim kuponları” veya İngilizcesi olan “GoDaddy Promo Codes” aramasını gerçekleştirerek indirim kuponlarını sunan web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Nedir?

İlginizi Çekebilir:  Bilgisayarın Kaç Saat Açık Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“GoDaddy Nedir? GoDaddy İndirim Kuponları” üzerine 2 yorum

  1. Eren Can Tiryaki dedi ki:

    Bir de paypal ödemesi kabul etseler…

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Sana $4.99’a com ve net uzantılı domain veren firma olipso.com’u önerebilirim. 6-7 tane domainim orada ve gayet memnunum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı