Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Oyun 1.172 0

Clash of Clans İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Supercell tarafından Android ve iOS cihazlarda oynanabilen “Clash of Clans” oyununu tanıtacağım. Öncelikle oyunun nasıl bir şey olduğunu anlatmak istiyorum. Oyunumuza bize verilen bir köy ile başlıyoruz. Köyümüzde her oyunda olduğu gibi her şey 1. seviye, oyunumuzda eşyalar seviyeye göre değil, köy binamızın seviyesine göre açılıyor. Oyun eğitiminde köy binamız 2. seviyeye kadar getiriliyor ve birkaç savaşın ardından yönetim size bırakılıyor. Tabi kendinize bir isim seçebiliyorsunuz, seçtiğiniz ismi köy binanız 5. seviye olana kadar değiştiremezsiniz bu nedenle doğru kararlar vermekte fayda var. Köy binanız 5. seviye olduktan sonra ise, isminizi sadece bir kez değiştirme şansınız var. Oyunda saldırılarımızda çok çeşitli askerler kullanabiliyoruz fakat öncelikle kışlalarımızı, köy binamızı, kara kışlamızı geliştirmek zorundayız. Oyunda ilk başta bize verilen kışlamızda sadece “barbar” adlı savaşçımız bulunuyor. Tüm savaşçılarımızı da 1, 2, 3. seviye şeklinde yükselterek yeni özelliklerini açabiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz.

clash of clans

Clash Of Clans oyununda birinci seviye barbar savaşçısı.

Oyunu geliştirdiğimizde gerçekten çok güzel bir görünüme sahip oluyor. Yine savaş severler tavsiye ettiğim bir oyun, ben de oynuyorum fakat göze çarpan birkaç eksiklik de yok değil. Ancak son 2 3 güncellemede oyuna çok güzel yeni özellikler geldiğini de belirtmek isterim. Oyun ücretsiz ve reklam yok, bir şey daha var bu oyunu internetsiz oynayamayız. Mobil verisi olan arkadaşlar girmekten korkmasın internet paketinizi bitirmez çok az internet harcıyor.

Oyunumuzda “klan kalesi” diye bir binamız var burada bir klana katılıp başka bir klanla grup gruba savaşabilirsiniz. Supercell bize Boom Beach isimli oyunu da sundu ama o Clash Of Clans kadar tutmadı.

clash of clans köy dizilimi

8. seviye köy binasına sahip bir köy dizilimi.

İlginizi Çekebilir:  Android Lollipop Tanıtıldı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı