Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 279 0

LG G4’ün Özellikleri Nasıl Olacak?

LG, son yıllarda her yeni akıllı telefonunda daha yüksek kalite sunmaya başladı. LG’nin G2 ve G3 modelleriyle ulaşmış olduğu başarı G4 modeli ile devam edecek gibi gözüküyor. LG G4 ile ilgili olasılıkların ne olup ne olmadığını bu yazımda sizlerle paylaşıyorum. (Bu yazımda yer alan bilgiler gerçek değildir, sadece birer tahmindir)

LG’nin G2 ve G3 modellerinde neredeyse hiç çerçeve yoktu. G4modelinde ekranın tamamen çerçevesiz olması bekleniyor. Ekran muhtemelen 2K çözünürlüğe sahip olacak ve iddialara göre 0,7 mm’lik 5.3 inç Full HD LCD ekranla birlikte satışa sunulacak.

LG G4’te tamamen metal kasa olması bekleniyor. Artık suya dayanıklı olma zamanı da geldi. G4’ün IP67 suya dayanıklılık sertifikasıyla gelmesi bekleniyor.

LG G3’ün bataryası çok iyi olsa da pil, ekranından dolayı çok uzun süre dayanmıyordu. Hatta Amerika’da LG G3 satın alan kullanıcılara ikinci batarya ücretsiz olarak verilmişti bir zamanlar. G4’te daha güçlü bir batarya kullanılmalı diye düşünüyoruz ve bizce böyle olacak.

G3’te bulunan lazer oto fokus ve optik görüntü sabitlemeözelliklerinin G4’te de yer alması bekleniyor. 60 fps’de 4K video LG G4’ün kamerasındaki muhtemel özelliklerden biri.

LG G4’ün 2015 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir:  Android Lollipop ile Sessiz Mod Kaldırılacak



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı