Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 334 0

iPad Air 2 Hakkında Her Şey ve Türkiye Fiyatları

Apple, geçtiğimiz günlerde iPad Air 2’yi tanıttı. iPad Air 2 hakkında her şey ve cihazın ülkemizdeki fiyatını bu yazımda sizlerle paylaşıyorum.

Daha iyi ve daha ince

iPad Air 2, 6,1 mm inceliğiyle şuana kadarki en ince tablet özelliğini taşıyor. Daha önce 3 katmanlı olan Retina ekran, iPad Air 2’de tekrar tasarlanarak 1 katmanda birleştirilmiş. Böyle yeni iPad Air 2’nin ekranı daha canlı renklere bürünmüş. Ayrıca iPad Air 2 ile ekran yansımaları da %56 oranında azaltılıyor. Ayrıca yeni iPad Air 2, 437 gram ağırlığında. 

A8X işlemci

Yeni iPad Air 2’de daha önceki modelden daha iyi bir işlemci yer alıyor. A8X ismiyle isimlendirilen işlemci 64-bit mimarisiyle iPad Air 2’yi tüm gün oyun oynama, tüm gün internette dolaşma gibi durumlarda 10 saat pil ömrüne sahip kılıyor. Ayrıca 2,5 kat daha hızlı grafik performansı sağlıyor.

Touch ID

iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta bulunan Touch ID teknolojisi yeni iPad Air 2’de de yer alıyor. Bu teknoloji ile iPad’inizin kilidini tek bir dokunuşla açabilir, tek dokunuşla App Store üzerinden uygulama ve iTunes üzerinden müzik satın alabilirsiniz.

Yeni nesil kamera: iSight

Gelişmiş optik sistemi, geliştirilmiş sensör ve güçlü sinyal işlemcisiyle, bu zamana kadar tasarlanmış en iyi iPad kamerası iSight, yeni iPad Air 2’de yer alıyor. Özellikle iPad’lerde ön kamerada olan sıkıntı iPad Air 2 ile giderilmiş ve artık ön kamera %81 daha fazla ışık alıyor ve HDR çekim yapabiliyorsunuz. iSight ile 8 MP fotoğraf ve 1080p video çekebilirsiniz. Ayrıca burst modu ile üst üste fotoğraf çekebilme imkanına da sahipsiniz.

2 kat daha hızlı Wi-Fi

Bir önceki modeldekinden 2 kat daha hızlı Wi-Fi bağlantısına sahip olan iPad Air 2 ile bu sayede film izlemek ve indirmek daha kısa sürüyor. Wi-Fi Cellular modeli, Wi-Fi hızını 866 MB/saniyeye kadar çıkartabiliyor.

iPad 2 Air fiyatları

Wi-Fi modelleri: 16 GB 1449 TL, 32 GB 1729 TL, 128 GB 2009 TL
3G’li modeller: 16 GB 1819 TL, 64 GB 2099 TL, 128 GB 2379 TL

İlginizi Çekebilir:  Evleaks Tarihe Karışıyor!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı