Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 834 0

Vestel’in Yeni Akıllı Telefonu: Venus

Vestel’in yeni akıllı telefonu Venus, tasarımıyla ödüller kazanmış bir telefon. Türk mühendisler tarafından tasarlanarak Vestel City’de üretilen Venus’ün şık tasarımı ve kullanım kolaylığı, dünyaca ünlü tasarım ödülleriyle taçlandırıldı. Venus, A’Design Award 2014’te kategorisinde en şık tasarım seçilirken, Plus X Award 2014’te kolay kullanım ve tasarım ödüllerinin sahibi oldu. İnceliği ve estetik görünümü ile mükemmel bir denge yakalayan Venus, kullanıcı dostu tasarımı ile yepyeni bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

EKRAN
720×1080 HD çözünürlüklü IPS ekrana sahip olan Venus’te ayrıntılı grafikleri ve karmaşık görsel efektleri rahat bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Venus, HD film izleme ve oyun oynama keyfi sunuyor.
KAMERA
Venus’ün 13 MP arka ve 2 MP ön kamerası ile anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Daha yüksek megapiksele sahip bir kamera kullanılabilirdi. Bunu söylememin sebebi nedeni herkes megapikseli yüksek olan telefon iyi fotoğraf-video çeker sanıyor ve 13 MP az geliyor. Ama tabii 13 MP’lik bir kamera, 20 MP’lik bir kameradan iyi çekiyor olabilir. Burada önemli olan çözünürlük. 
İŞLEMCİ
Venus, 1.2 GHz Qualcomm dört çekirdekli işlemciye sahip. 1 GB RAM bulunan cihazın RAM’i bence çok düşük. En azından 2 GB RAM kullanılmalıydı bence cihazda. Cihaz 16 GB dahili hafızaya sahip. 16 GB bir telefon için yeterli ancak çok fazla fotoğraf ve video çekecekseniz, daha yüksek hafızası olan bir telefon veya artırılabilir hafızalı bir telefon almanızı öneririm. Bence cihazın 16 Gb dışında bir de 32 GB dahili hafıza seçeneği de bulunmalıydı. Ayrıca Venus, Android 4.4 işletim sistemiyle satışa sunuluyor
UYGULAMALAR
VESTEL SMART REMOTE
Venus, Vestel Smart Tv’ler ile uyumlu Vestel Smart Remote ile birlikte geliyor. Vestel Smart Tv’nizi telefonunuz ile kontrol edebileceksiniz. Bence bu özelliğin sadece Vestel televizyonlar ile uyumlu olması biraz kötü olmuş. Vestel telefon kullanıyorum diye Vestel televizyon alacak değilim herhalde. Mesela kendi kullandığım telefondan örnek vereyim, LG G2 ile tüm televizyonları, dvd’leri, projelsiyonları, klimaları kontrol edebiliyorum (bazı markalar yok).
VESTEL SMART CENTER
Vestel Smart Center ile cihazınızdaki fotoğrafları, videoları Vestel Smart Tv’nize aktarabilirsiniz. Venus, Akıllı Rehber ve sesli komutlarla çalışan Akıllı Kumanda özellikleri sunuyor. Bu özellikler bence iyi.
YODİVİKİ
Türkiye’nin ilk sesli içerik platformu olan Yodiviki ile, dijital platformlar için özel hazırlanmış sesli eserlere kolaylıkla ulaşabilir, sevdiğiniz romanları, kaçırdığınız radyo programlarını ve daha bir sürü eğitici ve eğlenceli içeriği dinleyebilirsiniz.

FASTPAY
Venus ile tüm DenizBank ATM’lerinden para çekebilir, cepten cebe para transferi yapabilirsiniz. İnternetten alışverişlerinizde kart bilgilerinizi girmeden daha hızlı bir şekilde alışverişma yapabilirsiniz.

VESTEL TAKVİM
Takvim mi? O her telefonda var diye düşünmeyin. Bu takvim, başka takvim. Birbirinden yararlı ve eğlenceli bilgiler içeren geleneksel takvim artık cebinizde. Vestel Takvim, içeriklerini paylaştığınız için sizin puan biriktirmenizi ve bu puanlarla uygulamanın “dükkan” bölümünden hediyeler almanızı sağlıyor. Bu da değişik bir özellik. 

Vestel Venus, 5 farklı modele sahip
Venus 5.5 V


Venus 5.5 X

Venus 5.0 V

Venus 5.0 X

Venus 4.5


Bence cihaz çok iyi özelliklere sahip değil. Cihazın işlemcisi, belleği çok iyi değil. Cihazda en azından 2 GB RAM kullanılabilirdi. Kamera için şimdilik bir şey söyleyemem. Yazının başında da belirttiğim gibi megapiksel her şeyi ifade etmez. Cihaz şimdiki özelliklere göre bence en fazla 600 TL falan eder.


İlginizi Çekebilir:  Esnek Ekranlı Telefon LG G Flex'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı