Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 295 0

Nokia’dan Zarif Tasarımlı Cep Telefonu: Nokia 515

Nokia, dokunmatik ekranlı akıllı telefonları görmeye alıştığımız ortamda biraz daha klasik, ancak bir o kadar da çekici görünüme sahip olan yeni bir cep telefonu tanıttı. Nokia 515 adını taşıyan bu cihaz “simply elegant”, yani “tamamen zarif” olarak Türkçeleştirebileceğimiz bir sloganla geliyor.

Klasik bir cep telefonu görünümüne sahip, ancak anotlanmış, kum püskürtmeli yekpare alüminyum gövdesiyle bir hayli çekici olan Nokia 515′in ekranı da Gorilla Cam 2 ile kaplanmış. Telefonun tuş takımıysa polikarbondan üretilmiş. Tüm bu kasa 11 mm.’lik ince profiliyle de dikkat çekiyor.

Nokia 515′in arkasında LED flaşlı 5 megapiksel kamera bulunuyor. Bu kamera ses yönlendirmeli otoportreler, sıralı çekim ve geniş açılı panorama gibi akıllı özellikler barındırıyor. Ayrıca Bluetooth destekli Windows Phone 8 ve Android telefonlarıyla da Nokia’nın bu platformlar için çıkardığı Slam ve Transfer uygulamaları aracılığıyla fotoğraf ve kişi bilgileri paylaşımı yapılabiliyor.

Telefon 3.5G HSDPA desteği barındırıyor, ayrıca HD ses desteği sayesinde destekleyen şebekelerde daha kaliteli ve berrak sesli görüşmeler yapma imkanı tanıyor. 2.4 inç QVGA LCD ekranı 262 bin renk desteğine sahip olan Nokia 515′te 256 MB flaş bellek ve 32 GB’ye kadar destek sunan microSD kart yuvası bulunuyor.
İlginizi Çekebilir:  Snapdragon 805'li LG G3!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı