Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





iPhone 5C mi Geliyor?
Bilim&Teknoloji 283 0

iPhone 5C mi Geliyor?

Çin’de ortaya çıkan iPhone 5C etiketli ambalajlar akıllara renkli iPhone mu yoksa ucuz iPhone mu geliyor sorularını getirdi.

Yeni nesil iPhone’la ilgili ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Bütçe dostu iPhone’a ait olduğu düşünülen kasanın sızdırılmasından sonra bugün Çin kaynaklı WeiPhone sitesi iPhone 5C’nin ambalaj görsellerini sızdırdı.

Sızdırılan görseldeki iPhone yazısının sonunda bulunan “C” harfinin, Color (renk) mu yoksa Cheap (ucuz) mi anlamına geldiği bilinmiyor. Hem renkli iPhone hem de ucuz iPhone söylentileri gündemde olduğu için tahmin yapmak biraz zor oluyor.

iPhone 5C’nin ambalajının plastik yapıda olduğu anlaşılıyor. Ancak Apple bu zamana kadar üretmiş olduğu iPhone’ların ambalajlarında plastik yapı kullanmadı. Durum böyle olunca WeiPhone sitesinin sızdırdığı iPhone 5C ambalaj görselleri doğruluğunu bir nebze de olsa kaybediyor.

Eylül ayının sonlarına doğru düzenlenecek olan Apple etkinliğinde ucuz iPhone veya renkli iPhone söylentileri netlik kazanacak. Bakalım ilerleyen günlerde bir sonraki nesil iPhone ile ilgili yeni söylentiler çıkacak mı?

İlginizi Çekebilir:  Rusya'nın Akıllı Telefonu Yotaphone



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı