Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 568 0

Astroloji, Yıldızname ve Büyüler hakkında yol gösterici bilgiler

İnsanoğlunun yaşamı boyunca bilinmeyene karşı hep bir zaafı olmuştur. Bilinmeyen her şey insanlar için merak konusu olmuş, merak ettikleri her şey onları cezbetmiştir. Aşk, sağlık, para, ölüm, yaşam, evrenin sırları ve hatta tüm gizli ve ilmi bilgiler; ayrıca Büyü, Aşk Büyüsü, Yıldızname, Papaz Büyüsü, Geri Getirme…

Astroloji ve Metafizik Uzmanı Zeynel Eroğlu, yaşamı oyunca büyü, astroloji ve yıldızname ilimlerinin içinde bulunmuş, babası Hüseyin Efendi’nin de yönlendirmesi ile bu konularda çalışmalarına devam etmiştir. Zeynel Eroğlu yurtiçi ve yurtdışında binlerce danışanına hizmet vermiş, bilginin ve öğrenmenin aynı zamanda insanlara yardımcı olmanın zamanı yoktur diyerek, çalışmalarına aralıksız devam etmiştir.

Yıldızname denilen bakım türünün, bazı inanış ve felsefelerde Fal olarak anılması çoğu kez karşımıza çıksa da, Yıldızname bir fal değildir. Çünkü Yıldızname, Fal gibi tahminlere veya varsayımlara dayanarak yapılan görü şekli değildir. Yıldızname, geçmiş ve geleceği kadersel bağlamda yorumlama sentezidir.

Büyü ise, tarih boyunca tüm inanış, felsefe, kavimler ve toplumlarda kendine yer edinmiştir. Büyü, Aşk Büyüsü, Büyü Bozma, Büyü Yapma, Papaz büyüsü, Ayırma Büyüsü hakkında birçok kahin ve alim araştırmalar yaparak, Büyünün ve gayb aleminin bilinmeyen bu sırlı kapısına vakıf olmaya çalışmışlardır.

En bilinen ve uygulanan büyü çalışmaları, Aşk Büyüsü, Papaz büyüsü, Geri Getirme, Kısmet Açma, Koruma, Büyü Bozma şeklinde kendini gösterir. Bu uygulama ve işlemler hakkında www.medyumca.com sitemizde en net ve gerçeğe yakın bilgilere ulaşabilir, Medyum Zeynel Eroğlu’na iletişim kanallarından ulaşarak Büyü, Aşk Büyüsü, Yıldızname ve dahası hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilir, bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  indir.com 2015 Mobil Uygulama Yarışması



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı