Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 235 0

“İç Sesini Aç” Türkiye’nin yeni kişisel gelişim romanı

Uluslararası bir şirkette üst düzey yöneticiliğin yanı sıra profesyonel koçluk yapan Sarp Ertekin’in, roman türünde kaleme aldığı ilk kişisel gelişim kitabı “İç Sesini Aç” okuyucuyla buluştu.

Çağdaş Türk yazarları arasında ilk kitabı “İç Sesini Aç” ile yerini alan Sarp Ertekin, kitabın sadece içeriğiyle değil, adıyla ve kapak tasarımıyla da okuyucuya önemli mesajlar veriyor. Kadın veya erkek, her yaştan okuyucunun kendisinden bir şeyler bulacağı kitap, birçoğumuzun yaptığı gibi farklı nedenlerden dolayı hayatı sürekli erteleyen, istediği hayatı yaşayamayan bir karakterin iç sesiyle olan hikâyesini anlatıyor.

İş, aşk, arkadaşlık, akrabalık ilişkileri gibi hayatın her alanında birçok öneriyi sıkmadan akıcı bir dille anlatırken, gündelik hayatın içinde karşılaştığı sorunları kolaylıkla çözebilmek için kendini geliştirmek isteyen herkese ayna tutuyor.

Sarp Ertekin kitap hakkında şunları söylüyor : 

“İnsan, her ne kadar başkalarının fikirlerine önem verse de karşılaştığı tüm sorunların cevaplarının özünde kendisinde olduğunu bilir. Ben, yaşamla ilgili sırların, bütünlüğün, mükemmelliğin ve tüm bilginin kişinin ruhunda olduğuna inanıyorum. Herkesin huzuru ve mutluluğu dış dünyada aramayı bırakıp bir an önce özüne, kendi içine dönmesi gerekiyor. Çünkü dışarıda bir şey yok. İnsan her ne arıyorsa cevabı kendisinde, iç sesinde. Yaşamı boyunca, bazen dinledikleri bazen bastırdıkları ve kimi zaman da duymazlıktan geldikleri o iç sesi biraz daha iyi tanımak isteyen, yaşadığından daha mutlu, huzurlu ve daha keyifli bir hayatın peşinde olan herkes bu kitabı okumalı.”

“Kitap kapak rengini özellikle siyah renkte çalıştık, içimizdeki karanlık kısmı temsil ediyor. ‘’İç Sesini Aç” yazısını da biraz belli belirsiz yapmaya çalıştım ki iç sesimizi belli belirsiz duyduğumuzu görelim. Kapağın üzerinde bir ses düğmesi var, bu güne kadar başkaları tarafından susturulan, dinlenmeyen, ihmal edilen o sesi biz biraz daha açıp duymaya başladıkça özümüzün istediği bir hayatı yaşamaya adım attıkça, o karanlıktan uzaklaşıp aslında aydınlığa ulaşabileceğiz, bu nedenle de kitabın arka kapağını beyaz yaptık.

Bu kitabı okuyan kişinin hayatında önemli değişimler başlayacak!

“Kişi, öncelikle iç ses konusunda büyük bir farkındalık kazanacak. Bu güne kadar kendisine neler yaptığını, hayatın hangi alanlarında nasıl tıkandığını ve nasıl limitlediğini görecek, neden huzursuz olduğunun, nelerin yaşam enerjisi ve sevincini azalttığının farkına varacak. Kitap bittiğinde kendi potansiyelinin bilincine varıp, iç sesini dinlemeye başladığında aslında ruhunun bu dünyada ne aradığını da görmüş olacak.”

Sarp Ertekin Kimdir?

Uluslararası bir şirkette profesyonel yönetici olarak çalışan Sarp Ertekin, iletişim ve ilişki koçluğu alanlarında uzmanlaşarak, başkalarının potansiyellerini ortaya çıkarmalarını kolaylaştırıyor, danışanlarının kendilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olurken kurumsal ve bireysel eğitimler düzenleyerek çeşitli üniversitelere konuşmacı olarak davet ediliyor.

1976 yılında Kocaeli’nde doğan Sarp Ertekin, ilkokulu İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Kocaeli Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1999-2003 yılları arasında yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri’nde Victoria Secret ve Shell şirketlerinde çalışarak, aynı süre içerisinde ABD’nin Ohio eyaletinde bulunan Franklin Üniversitesi’ nde yönetici koçluğu ve liderlik üzerine eğitimini tamamladı. İlk Profesyonel koçluk eğitimini Londra’da bulunan London School of Coaching – JMJ Associates’ten aldıktan sonra, Türkiye’de de Adler International Learning Central Europe’da eğitimlerini tamamlayarak ve “ATC – Adler Trained Coach” unvanını aldı.

Aynı zamanda “IBF – International Breathing Federation” üyesi olan Sarp Ertekin, yurt içi ve yurt dışında profesyonel olarak nefes koçluğu çalışmalarına devam ediyor.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı