Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 14 0

WordPress nedir?

WordPress dünya üzerinde kullanımı oldukça basit olan internet sitesi içerik ve düzenlemelerinin yapılabilindiği bir sistemdir. WordPress içerisinde pek çok tema ve eklenti barındıran bir sistemdir. Bu harika sistemi ücretsiz olarak kullanma imkânınız bulunmaktadır. Dilerseniz bazı ücretli hizmetlerden de faydalanma imkânınız bulunmaktadır. WordPress’i diğer site kurum işlemlerinden ayıran fark alan adı almak vs gibi işlemlerinizi tek bir yerden ve kolay bir şekilde yapabiliyor olmanızdır.

İnternet siteleri hazırlamak için kullanılan bu sistem sınırsız kullanım hakkı sunmaktadır. Sistem oldukça basit aşamalardan oluştuğu için kodlama vs gibi işlemlerin hiçbirini yapmadan wordpresste bulunan admin sayfası üzerinden tüm işlemleri çok kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz.

WordPress Temaları

WordPress kullanıcıları için temavadisi olarak pek çok tema seçeneği sunmaktadır. Özellikle WordPress temaları arasında uygun fiyatlı şekilde firmanızı çok iyi anlatacak olan bir tema bulabilirsiniz. Hangi alanda hizmet veriyor iseniz bu sistem üzerinden hem sizin kolaylıkla düzenleyeceğiniz hem de sitenizi ziyaret edeceklerin çok kolay istediği her şeyi bulabileceği bir temayı seçebilirsiniz.

Kişisel bir blog açmak istiyor iseniz ve düzenlemeyi de kendiniz yapmayı düşünüyor iseniz WordPress tam size göre bir seçenek olacaktır. Bunun vadi portal, vadi dizi, çok amaçlı portal, kadın portalı, mazagazin portalı, haber portalı gibi birçok tema kullanmanız için hali hazırda beklemektedir.

WordPress Teknoloji Teması

Teknolojiye yönelik bir site kuracak iseniz WordPress teknoloji teması kullanabilirsiniz. Özellikle aktif satış gerçekleştireceğiniz site kurmayı düşünüyor iseniz hızlı ve birçok işlemi bir arada yapabileceğiniz temaları seçmelisiniz.

Etkili bir kurumsal kimlik oluşturmak, çok sayıda müşteri ile kısa sürede ve etkili bir iletişim kurmak, farklı birçok dilde kullanım sağlayan, hızlı, kaydırılabilir sayfa, mobil uyumlu, farklı pek çok yazı seçeneği sunan ve kolaylıkla düzenlenen temavadisi temalarını kullanabilirsiniz.

Yapacağınız işi tam yansıtan bir wordpress teması temavadisi içerisinde bulunmaktadır. hayal ettiğiniz site için ne gerekiyor ise kolay kullanım ile beğenilerinize sunulmaktadır.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı