Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 84 0

Paykasa Kart Bozum

Evet ne kadar üzülsek de bakkal Mehmet amca, dönerci Hasan usta kalmadı. Tabi bu esnaf kişilerin yavaş yavaş silinip gitmesiyle alışverişteki güven ortamı da kayboldu. Hepimize bi paranoya başladı.

Tabi bu güven ortamının kaybolması, şehirlerdeki kalabalık vs gibi sebeplerden büyük bir kısım internet alışverişine yoğunlaştı. Tabi bunu fark eden çalmak en  kolay kazanma sistemidir düşünceli insanlarda internet alışverişi yapan kişilerin kart bilgilerini ele geçirip, tüm hesapları boşaltmaya başladı. Bu olayların artmasıyla “Abi parayı verecen ürünü alacan, ne aldığını görecen” cümlesini kuran kişi sayısı da artmaya başladı. Ama artık bu olay son buldu diyebilirim.

Bunu da paykasanın tek kullanımlık sanal kart uygulaması sağladı. Bu sistemi açıklamak gerekirse olay şöyle. Siz herhangi bir ürünü alıyorsunuz bu alımı yaparken paykasa size bir kart numarası ve şifre veriyor. Siz bunu kullanıyorsunuz ve işlemi tamamlıyorsunuz. Varsayalım ki kullanmış olduğunuz bağlantıdaki boşluktan senin kullandığın kart bilgilerini aldılar. İşte burada paykasanın sistemi devreye giriyor ve kullanmış olduğunuz kart numarası ve şifre kayboluyor ve geçersiz oluyor. Bilgileri çalan kişiler kullanmaya kalktığında ise hatalı kart numarası hatası ile karşılaşıyorlar ve sizde gönül rahalığıyla almış olduğunuz ürünün kargosunu bekliyorsunuz. Gayet keyif verici değil mi? Evet arkadaşlar gün geçmiyor ki bir yenilikle karşılaşalım. Kendinizi sürekli araştırma yaparak güncel tutun.

Tabi bunlar güzel gelişmeler ama genede insan esnaf amcaları özlemiyor değil. İnternet ortamında o samimi havayı yakalayamıyorsun pek tabi ama en azından paranı çalanları yakalayabiliyorsun.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı