Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Android ve APK 891 0

Artık Netflix’i Kullanamayabilirsiniz!

Korsan içeriklere karşı bir adım da Netflix tarafından atıldı. Root işlemi uygulanan cihazların uygulama marketlerinde Netflix’e ulaşılamayacak.

Root işlemi uygulanan cihazlarda, Google Play Store üzerinden ücretli olarak satılan uygulamalara ücretsiz erişilebiliyor. Bu yüzden root işlemi uygulayan kullanıcılar, Google tarafından pek sevilmiyor. Bu nedenle root’lu cihaz kullananlara Google Play’in desteği yavaş yavaş azalıyor gibi gözüküyor. Ayrıca root işlemi uygulanan cihazlara ekstra özellikler kazandırılabiliyor.

Netflix’in root’lu cihazları engelleme kararına bakacak olursak, bu karar telif hakkı bulunan içerikleri korumak için alındı. Orijinal yazılımı kırılan yani root işlemi uygulanan cihazlarda, içerikleri kopyalamak normale göre çok daha kolay. Buradan da anlayabileceğimiz üzere Netflix’in kararı korsan içeriklerin önüne geçebilmek için.

Netflix Nedir? 

Netflix, çok çeşitli ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasını kullanıcıların internete bağlı binlerce cihaz üzerinden izlemesini sağlayan bir yayın hizmeti. Netflix’teki tüm içerikler, reklam görmek zorunda kalmadan, sınırsız bir şekilde izlenebilir. Her ay yeni dizi, film ve programlar eklenir.

Netflix’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Google sertifikalı olmayan veya değiştirilmiş cihazlarda artık en son sürüm uygulamamızda Netflix kullanılamayacak ve bu kullanıcılar Netflix uygulamasını Play Store’da göremeyecek.”

 

İlginizi Çekebilir:  The Witcher Dizisi



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı