Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 92 0

Oto Ekspertiz Cihazları ve Özellikleri

Oto ekspertiz için kullanılan cihazlarımızın hepsi yerli üretimdir. Firmamız bayilik sistemi içerisinde tüm cihazları iş yeri açmak isteyen yatırımcılara sunmaktadır. Oto ekspertiz işlemlerini güvenli ve garantili kılan en büyük faktör bu alanda kullanılan cihazlardır. Tam teknoloji ile geliştirilen cihazlar hata ve yanılma payını ortadan kaldırmaktadırlar. Kendi üretimimiz olan oto ekspertiz cihazlarımız Türkiye’nin birçok yerinde hizmet vermeye başlamıştır. Oto ekspertiz cihazları ve özellikleri;

Dinamometre/Dyno- Araç Test Cihazı

Oto ekspertiz sisteminde en önemli cihaz olan dyno motor performansını ve gücünü ölçen cihazdır. Bu cihazımız 2 ve 4çekerli araçlara uygun versiyonları bulunmaktadır. Dyno test cihazının özellikleri; 300KW güç, 300Km hız gibi yüksek özelliklere sahip bir cihazdır.

Boya Kontrol Cihazı

Boya kontrol cihazı birçok alıcı tarafından oldukça önem verilen bir test cihazıdır. Kaporta ve boya durumları bir aracın hasar ve kaza durumlarını ortaya çıkaran kontrollerdir. Bu cihaz ile alüminyum ve metal alanlarda kontroller yapılır.

Arıza Tespit Cihazı

Araçların daha önceden motor, şanzıman gibi elektronik sistemlerinde arıza olup olmadığını kontrol eden bir cihazdır. Aracın beyin hafızasını kontrol ederek kaza olup olmadığını kontrol eder ve bazı model araçlarda km değerlerinin değişip değişmediğini tespit edebilir.

Bluetooth

Bluetooth yeni teknolojik donanımlar ile üretilmiş araçlarda computest hizmetli sonrası arıza ışıkları yanar ve bu ışığın kapatılması için kullanılan bir cihazdır.

Fren Test Cihazı

Fren test cihazı ile araçların fren kontrolleri gerçekleştirilir. Sürüş güvenliği açısından oldukça önemli bu olan test için kullanılan bu oto ekspertiz cihazı sistem kurmak isteyenlerin mutlaka sahip olması gereken bir cihazdır.

Yanal Kayma Cihazı

Araçların tüm amortisörlerini kontrol ederek sağa ve sola çekme durumlarını kontrol ederek bilgi verir.

İlginizi Çekebilir:  Ücretsiz Hisse Dağıtan Sosyal Paylaşım Sitesi

Cihazlarımız tamamen Türk malı olup computest işlemlerinde gerekli olan tüm cihazlar firmamız tarafından üretilmektedir. DynoTR oto test cihazları ile artık araçların tüm kontrolleri güven içinde yapılmaktadır. Oto ekspertiz cihazlarını satın almak ve bayilik işlemleri için bizimle iletişime geçiniz.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı