Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 4.182 0

Düşük Maliyetle Kendi Sitenizi Hazırlayın!

Her geçen gün teknoloji gelişiyor, trendler değişiyor. 27846 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Yeni Türk Ticaret Kanununa göre tüm sermaye şirketlerinin bir web sitesi olması gerekiyor. Ancak, özellikle küçük işletmeler için, bir web sitesi yaptırmak eziyet haline gelebiliyor. Gerek yüksek fiyatlar gerekse istediğini tam olarak yaptıramama durumu, küçük esnafları yoruyor.

Büyük veya küçük tüm esnaflar artık çok uygun fiyatlarla kendi web sitelerini kendileri hazırlayabiliyor. Yıllardır piyasada olan TemplateMonster ile kurumsal veya kişisel web sitenizi dakikalar içerisinde hazırlayıp yayına alabiliyorsunuz. Hem fazla para ödemiyorsunuz hem de istediğiniz web sitesini tam anlamıyla hazırlayabiliyorsunuz.

Site kurmak için yüzlerce veya binlerce lira ödemenize gerek yok. Hazır şablonlar kullanarak kolayca sitenizi hazırlayabilir ve yayına alabilirsiniz. TemplateMonster’ın hazır web sitesi şablonları arasından beğendiğinizi seçerek işe başlayabilirsiniz. Siteye baktığınızda binlerce hazır şablon göreceksiniz. Sitenin kullanıcı dostu ve basit kullanıma sahip arayüzü sayesinde, hazır web tasarımlarını kendinize göre düzenleyerek, tamamen mobil uyumlu (responsive) bireysel veya kurumsal sitenize sahip olabilirsiniz.

Diğer hazır web sitesi şablonları sunan servisleri unutun. TemplateMonster hem bütçe dostu hem daha kullanışlı bir servis. 7 gün 24 saat destek sistemi sayesinde, zorlandığınız bir nokta olursa ücretsiz destek alabiliyorsunuz.

İnternette yer edinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! 

Kendi web sitenizi hazırlarken en zorlanacağınız kısım hazır bir şablon seçmek olacak! Çünkü hepsi birbirinden güzel 15 binden fazla web site şablonu arasından bir tanesi üzerinde karar kılmakta zorlanacaksınız.

Hemen kendi sitenize sahip olmak için tek yapmanız gereken TemplateMonster sitesine girerek beğendiğiniz şablonu seçmek. Gerisi çok kolay.

İlginizi Çekebilir:  1 Dolara Özel Mousepad'iniz/Çantanız/Tişörtünüz Olsun! (ArtsCow $0,99 kupon) - YENİ KUPON



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı