Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 490 0

ModayiTikla.com

Yaz mevsiminin başlaması ile birlikte giyim sektöründe erkek şort modelleri arayışı da oldukça artmış oldu.

Bir yandan üreticiler talebe yetişmeye çalışırken bir yanda da Modayı Tıkla gibi online giyim siteleri müşterilerine doğru ürünü doğru fiyattan sunmaya çalışmaktadırlar.

Modayı Tıkla, erkeklere hizmet veren ve onların arayışı içinde oldukları giyim ürünlerinin satışını gerçekleştiren profesyonel bir online mağazadır. Showroomları ile İzmir ve çevresine modayitikla.com ile ise tüm Türkiye’ye hizmet vermekte olan site, hızlı sipariş teslimatı ile göz doldurmakta.

Sokak modasını ayağınıza getiriyoruz sloganıyla kullanıcılarına ulaşan sitenin ürün yelpazesi de oldukça çeşitlilik gösteriyor.

resizer

Erkeklerin yaz kış vazgeçemediği ürünlerden olan kot kategorisi modayitikla’da her çeşit kot modeline ev sahipliği yapıyor. Siyah kot pantolon gibi her çeşit renge sahip kotu bulabilmeniz oldukça kolay.

Tabi ki sadece giyim değil aynı zamanda aksesuar satışı da gerçekleştiren modayitikla ayakkabı modellerinde ise müşterilerine sunmuş olduğu nike air max modelleri ile göz doldurmakta. Günümüz modasının en seçkin markasını en uygun fiyat koşulları ile bir tık ile ayağınıza kadar getiren Modayi Tikla, müşteri hizmetleri ile ise sizin her ihtiyacınıza cevap vermekte.

resizer (1)

Siparişlerinizi kapıda ödeme ile verebileceğiniz gibi dilerseniz kredi kartınız ile taksitli alışveriş yapmanızda modayitikla’da mümkün.

resizer (2)

Sokak modasının en tarz ürünlerini en uygun fiyat koşulları kim satın almak istemez ki? Dış görünüşüne önem veren ve tarz sahibi erkeklerin ilk tercihi her zaman Modayı Tıkla olmalıdır. Özellikle erkek kombin modelleri ile müşterilerine giyim konusunda hem tavsiyeler vermekte hem de onlara farklı bir alışveriş deneyimi sunmakta. Şayet kendinze nasıl bir kombin yapmanız gerektiği konusunda kafanız karışık ise Modayı Tıkla’dan yardım alabilirsiniz.

223349_feuuz3rsk4ve64gchc0049rudi

İletişim

Modayitikla.com E-ticaret – Parakende Satış Şirketi

İlginizi Çekebilir:  Sharp teknik servis

Modayitikla.com Showroom Adres: 2010 sokak 4/B Bostanlı İzmir

Telefon: 0850 304 44 33

Whatsapp: 0544 304 44 33

E-Mail: info@modayitikla.com




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı