Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 755 0

Para Sayma Makinesi Fiyatları

Günümüzde her işin içinde para var. Bu kapsamda Karadeniz Dış Ticaret, her sektörden firmaya yardımcı olmak için çalışıyor. Referansları arasında herkesin bildiği büyük firmaların yer aldığı Karadeniz Dış Ticaret, para sayma makinesi, bozuk para sayma makinesi, sahte para kontrol dedektörü ve evrak imha makinesi konularında size yardımcı olmak için çalışıyor.

1997’de “HTM” ismiyle dış ticaret ve finansal makineler üzerine İstanbul’da kurulan şirket, 2013 yılında yeniden yapılanma sürecini tamamlayarak İstanbul Bayrampaşa’da kendisine ait binasına taşınmıştır. Böylece daha yerleşik ve profesyonel hareket edebilmekle beraber, hizmet ve ürün kalitesini de sektöründe en ileri noktaya taşımıştır.

Karadeniz Dış Ticaret, olmazsa olmaz olarak ifade ettiği üç temel prensip altında kurulmuştur. Bunlar; daha üstün kalite, daha ekonomik fiyat ve daha mükemmel garanti ile servistir.

BozukParaSaymaMakine

Para sayma makineleri piyasasında; disiplinli firma ve yüksek iş ahlakı ile çalışan, bununla beraber müşteri memnuniyetinden ve ürün kalitesinden ödün vermeyen firma çerçevesinde çalışmakta devam eden firma, öncelikle nakit sistemleri konusunda gerekli tüm modellerin üretimini en kaliteli şekilde tamamlamayı, ardından ofis makineleri konusunda diğer ürünlerin üretimini en sağlıklı şekilde gerçekleştirmeyi ve sektöründe bir dünya markası olmayı vizyon edinmiştir.

Karadeniz Dış Ticaret, “HTM”, “MÜHLEN”, “OMEGA” markalarını tescil ettirmiş olup 3 adet Marka Tescil Belgesi’ne sahiptir. Karadeniz Dış Ticaret; Hizmet Yeterlilik Belgesi, Garanti Belgesi, Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi’ne sahip bir firmadır.

Karadeniz Dış Ticaret’in satışını yaptığı çeşit çeşit para sayma makinesi fiyatlarına, bozuk para sayma makinelerine, sahte para kontrol dedektörlerine, evrak ve kağıt imha makinelerine buraya tıklayarak kendi internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz.

Karadeniz Dış Ticaret’e ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Adres: Cevat Paşa Mah. Adem Yavuz Cad. No:43 Bayrampaşa/İSTANBUL

İlginizi Çekebilir:  Günümüzün Web Tasarımları

Tel: 0212 479 25 25
Fax: 0212 618 21 87
E-Posta: info@parasistem.com

www.parasistem.com




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı