Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 1.344 3

WebTicaretim.com SEO Uyumlu E-Ticaret Sitesi Yazılımı

Elinizdeki ürünleri satmak, tedarikçilerden ürün tedarik ederek bu ürünleri müşterilerinize sunmak istiyorsanız veya kendiniz bir tedarikçiyseniz ve bir e-ticaret sitesi açmak istiyorsanız doğru adrestesiniz!

Sizlere üstün performanslı ve kullanışlı yapısıyla firmanızı rahatlıkla büyütebileceğiniz bir e-ticaret yazılımından bahsetmek istiyoruz. Hiçbir sınırlaması olmayan WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı ile hiçbir kod bilgisine sahip olmadan mükemmel bir e-ticaret sitesine sahip olabileceksiniz! Site tasarımınızı, menü,
font, link, buton gibi daha birçok özelliği yönetim panelinizden tek tıkla değiştirebileceksiniz.

WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı, arama motorlarının en önemli ayırt edici özelliklerinden birisi olan mobil alt yapıya sahiptir. Bu sayede cep telefonlarından veya tablet bilgisayarlardan sitenize giren ziyaretçileriniz, sitenizde daha rahat dolaşacaklar ve daha rahat alışveriş yapabileceklerdir.

XML ürün aktarma özelliği ile birçok kolaylık sizi bekliyor. Mağazanızda bulunan sınırsız sayıda ürünü tek tık ile N11.com, Hepsiburada.com, Sanalpazar.com, Cimri.com, Ucuzu.com (Bilio.com) gibi sitelere aktarabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak ürün bilgilerini, fiyatlarını, stok durumlarını vb. otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı Payu, iPara, İyzico otomatik sanal pos sistemlerini de desteklemektedir. Payu’ya başvurarak 7 bankanın poslarını sitenize almak, 1 saatten daha kısa sürecektir.

Eğer dilerseniz, WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı ile müşterilerinize özel kampanyalar ve indirimler yapabilirsiniz. Müşterilerinize özel hediye çeki ve promosyonlu ürünler yaratarak, ziyaretçilerinizi sitenizin takipçisi haline getirebilirsiniz. Müşterilerinize kargodaki ürünlerinin nerede olduğunu göstermek için yapmanız gereken tek şey, yönetim panelinize kargo takip numarasını girmek.

Ürünlerinizin açıklama sayfalarında yer alan sosyal medya paylaşım butonları ile, ziyaretçileriniz beğendiği ürünleri sosyal medya (Facebook, Twitter, Google Plus vb.) üzerinde paylaşabilecek ve bu şekilde daha fazla ziyaretçiye ulaşabileceksiniz. Ayrıca ziyaretçileriniz e-ticaret sitenize Facebook ve Twitter ile bağlanarak daha kolay bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.

SEO dostu WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı ile, site içi SEO yapmak çok kolay. Her ürünü eklerken meta bilgilerini girebilir, ürün linkini (URL) kendiniz ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ürün açıklamalarında, istediğiniz kısımları kalın (bold), istediğiniz kısımları eğik (italik) yapabilirsiniz. Ürünlerinize özel özellikler ekleyerek ziyaretçilerine daha rahat bir alışveriş keyfi yaşatabilirsiniz. Örneğin bir ayakkabı ürününe, farklı renk seçenekleri ve farklı numaralar ekleyebilirsiniz. Müşterinin seçeceği numara veya renk seçeneği stokta yoksa, ürün sayfasında da gösterilmez.

İlginizi Çekebilir:  LG Karşıyaka servisi 7/24 hizmetinizde

WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı ile birlikte ücretsiz olarak teslim edilen WordPress Blog Yazılımı ile makalelerinizi paylaşabileceksiniz.

Üye hesap yönetimi, toplu e-posta gönderimi, üye sipariş / kargo takibi, üye alışveriş sepeti kayıtları, arıza / iade talebi, üye favori listesi takibi, teslimat ve fatura adresleri yönetimi, canlı destek sistemi entegrasyonu (ek ücrete tabidir), üye hediye çeki raporları, stok durumu ve sipariş durumu bildirimleri gibi özellikleri saymıyoruz bile.

WebTicaretim.com E-Ticaret Yazılımı hakkında detaylı bilgi ve e-ticaret paketlerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

www.webticaretim.com




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“WebTicaretim.com SEO Uyumlu E-Ticaret Sitesi Yazılımı” üzerine 3 yorum

  1. Nihat Vural dedi ki:

    deritel com olarak bizde webticaretim ile çalışıyoruz. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık.

  2. murat dedi ki:

    bu sisteme nasıl kayıt olabiliriz ve ücretli mi??

    1. Anıl Şenyurt dedi ki:

      Merhaba Murat, detaylı bilgiye ve kayıt ücretlerine webticaretim.com adresinden ulaşabilirsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı