Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 400 0

Samsung’dan İşitme Engellilere Özel Çağrı Merkezi: Duyan Eller

Samsung Electronics Türkiye’den işitme engelliler için gerçekten muhteşem bir hizmet hayata geçiyor. İşitme engellilere özel görüntülü çağrı merkezi hizmeti “Samsung Duyan Eller” bu haftadan itibaren işitme engelli vatandaşların hizmetine sunuldu.

Samsung’un tüketicilerin hayat kalitesini artıracak ürünler ve çözümler geliştirmeye verdiği önemin altını çizen Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, “Samsung olarak, teknoloji dünyasındaki inovasyonlarımızla insanlara ve toplumlara fayda sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedef, yeniliklerimizi ve hizmetlerimizi toplumun her kesimine ulaştırmayı da kapsıyor. Bu doğrultuda, Samsung Türkiye olarak işitme engelli kullanıcılarımızı da duyabileceğimiz ve onlarla iletişimimizdeki bariyerleri kaldıracak olan görüntülü çağrı merkezimiz ‘Samsung Duyan Eller’i hayata geçiriyoruz. İlerleyen dönemlerde, işitme engelli kullanıcılarımıza farklı alanlarda da hizmet ve destek sunmak için çalışıyor olacağız.” dedi.
Samsung Duyan Eller çağrı merkezine www.samsungduyaneller.com adresinden ulaşılabiliyor ve sitedeki kısa tanıtımın ardından işitme engelli vatandaşlarımız Başla diyerek Samsung’un işaret dili bilen çağrı merkezi çalışanlarıyla görüşmeye başlıyor. 
Samsung’un Duyan Eller projesi için hazırladığı sürpriz ise gözleri dolduracak cinsten. İşitme engelli Muharrem Yazgan’ın karşılaştığı sürprizli kampanya videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir:  İşte Karşınızda iPhone 6



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı