Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 423 0

indir.com 2015 Mobil Uygulama Yarışması

Geçtiğimiz sene 2014’te birincisi düzenlenen ve büyük ilgi gören “indir.com mobil uygulama yarışması”nın bu yıl ikincisi düzenleniyor. Uygulama geliştiricilerinin kendi uygulamalarını tanıtma imkanı bulacağı yarışmanın temel amacı uygulama geliştiricilerine ve uygulama ekosistemine destek vermek. 
Yarışmaya katılacak uygulamaların 1 Ocak 2015 tarihinden sonra yayınlanmış olması gerekiyor. Yarışmaya son katılım tarihi ise 20 Nisan 2015. 23 Nisan’da halk oylaması başlayacak ve 7 Mayıs’ta oylama sonuçları ile birlikte ilk 10 açıklanacak. Sonuçlar 20 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek ve kazananlar 23 Mayıs 2015 tarihinde “Mobil Etkinlik”te açıklanacak. 
Katılımcılar yarışmaya katılabilmek için uygulamalarını Google Play Store veya Apple App Store’a yükleyip katılım formunu doldurmaları gerekiyor. 
Kazananları Bekleyen Muhteşem Hediyeler 
Yarışma birincisine; 1 haftalık Silikon Vadisi tatili, ReklamStore’dan 5000 TL değerinde reklam, Camekan’dan 5000 TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures’ten 5000 TL değerinde SEO hizmeti ve indir.com’dan 5000 TL değerinde uygulama tanıtımı. 
Yarışma ikincisine; 1 haftalık Antalya tatili, ReklamStore’dan 2500 TL değerinde reklam, Camekan’dan 2500 TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures’ten 2500 TL değerinde SEO hizmeti ve indir.com’dan 2500 TL değerinde uygulama tanıtımı. 
Yarışma üçüncüsüne; 3 günlük Antalya tatili, ReklamStore’dan 1000 TL değerinde reklam, Camekan’dan 1000 TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures’ten 1000 TL değerinde SEO hizmeti ve indir.com’dan 1000 TL değerinde uygulama tanıtımı. 
Yarışma kazananlarına verilecek hediyeler çok güzel. Ayrıca tüm finalistleri UserSports’dan 2 günlük UI/UX eğitimi bekliyor. 
Eğer siz de geliştirdiğiniz uygulamaya güveniyorsanız mutlaka bu yarışmaya katılmalısınız. 
İlginizi Çekebilir:  İlginç ve Hediyelik Ürünler İçin Doğru Adres



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı