Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Genel 887 0

iCloud Hacklendi, Ünlülerin Özel Hayatları Ortaya Saçıldı



31 Ağustos 2014 gecesi pek çok yabancı ünlüyü de ilgilendiren bir güvenlik problemi ortaya çıktı. 4Chan ve Reddit üzerinden duyurulan iCloud sızıntısı, henüz kimliği belli olmayan bir hacker tarafından gerçekleştirildi ve henüz saldırının tam kapsamı bilinmemekle birlikte pek çok ünlünün uygunsuz, nü fotoğraflarının bu sitelere düşmesiyle birlikte ortalık karıştı.

Fotoğrafları ele geçirilen ünlüler arasında Jennifer Lawrence, Victoria Justice, Emily Browning, Kate Bosworth, Jenny McCarthy, Kate Upton ve çok daha fazla ünlü bulunmakta. Bazı Twitter hesapları üzerinden bu fotoğrafların paylaşılmaya başlanmasıyla birlikte Twitter yönetimi de olaya el atarak site kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle bazı hesapları Kapattırdı .

İşte İsmi Belli olmayan Hackerin Hacklediği Ünlü İsimler…


Bazı ünlüler bu durum üzerine Twitter üzerinden fotoğrafların sahte olduklarını duyurdular ancak yapılan tahminler böyle bir duruma ihtimal bırakmıyor. Henüz Apple tarafından herhangi bir bilgi sunulmaması veya açıklama yapılmaması nedeniyle iCloud saldırısının gerçek olup olmadığına dair net bir bilgi mevcut değil.

İlginizi Çekebilir:  Asgari Ücrete Zam



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı