Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Kayıp Dizisi 1. Bölüm Ön Gösterimi
Genel 309 0

Kayıp Dizisi 1. Bölüm Ön Gösterimi

Kayıp Dizisi 1. Bölüm Ön Gösterimi

Kayıp dizisi yarın Kanal D’de 1. bölümü ile ilk defa izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal D Kayıp dizisi için bir ön gösterim de yayınladı. Kayıp dizisi çocukları kaçırılan zengin bir aileyi, sırları ve entrikaları anlatıyor.
Başrollerinde Mete Horozoğlu, Aslı Enver ve İlker Kaleli’nin yer aldığı Kayıp dizisinin 1. bölümü yarın akşam saat 20:00’da ekrana gelecek. Kayıp dizisinde çocukları kaçırılan Şarman ailesi ve onları çevrelen entrika ağı konu ediliyor. Kayıp dizisinin tanıtımı için yayınlanan ön gösterim videosunda da Kemal ve eşi Leyla Şarman’ın çocuklarının kaçırılışı görülüyor.

Kayıp 1. Bölüm Özeti

Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayat sürdürmektedirler. Büyük bir aile şirketleri, güzel bir evleri ile dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede alt üst olur. Şarman Holding’in veliahdı Kerem kaçırılır. Polise gidemeyen çaresiz anne baba, Kerem’i bulması için eski bir polis olan Mehmet’i tutarlar. Aileyle tanışıp olaya müdahil olan Mehmet, olayın göründüğünden çok daha büyük ve karmaşık olduğunu kavrar. Aile fertlerinin karanlık geçmişiyle, sırlarıyla, yalanlarıyla ilgili bir intikam planı olabilir mi yoksa? Ya da fidye amacıyla mı kaçırılmıştır Kerem? Kısa sürede gelişen vakalar, cevaptan çok yeni soru işaretleri doğurur. Cinayetler, korkunç oyunlar, şok entrikalar, birbirini takip eder. Bir yanda kaçırılan bir çocuk ve onu kaçıran suçlular, diğer yanda ise işlenen cinayetler, ortadan kaybolan başkaları ve görünmez bir “düşman.” Mehmet için artık herkes potansiyel bir şüphelidir. Kerem’in gizemli bir şekilde kaçırılması aile içerisindeki ilişkileri derinden sarstığı gibi, herkesin kendine sakladığı sırların açığa çıkmasına neden olacaktır.


Ön Gösterim Videosu

İlginizi Çekebilir:  İnsan Vücudunu Anlatan Uygulama: The Human Body by Tinybop



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı