Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Diyarbakır’da Dehşet: 8 Ölü
Genel 297 0

Diyarbakır’da Dehşet: 8 Ölü

Diyarbakır’ın Hazro İlçesi’ne bağlı Çiftlibahçe Köyü’nde, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 8 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Gani Uğurlu’nun bir oğlu ile bir yeğeni 3 gün önce kayboldu. Uğurlu Ailesi, çocuklarının dağa çıkarak PKK saflarına katıldığını öğrendi. Ömer Tekin’in BDP’den belediye encümeni olması nedeniyle Tekin Ailesi’ni, çocuklarının dağa çıkmasından sorumlu tutan Uğurlu Ailesi ile Tekin Ailesi arasında dün kısa süreli tartışma yaşandı. Bugün sabah saatlerinde de devam eden tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.
Çıkan silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre aralarında kadınların da bulunduğu 7 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı. Silahlı çatışma haberi üzerine köye gelen jandarma ekipleri, köyde önlem alarak giriş-çıkışları kontrol altına alırken, savcılık olay yerinde inceleme yapıyor.
Çitlibahçe köyünde Uğurlu ailenin bireyleri, Tekin ailesinin evini basarak taranması sonucu, Şahide Tekin, Abdullah Tekin, Mehmet Tekin, Şevin Tekin, Remziye Tekin yaşamını yitirdi. Aileler arasından çıkan kavgada, Uğurlu ailesinden de 3 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

MUŞ VE DİYARBAKIR’DA DA ARAZİ KAVGASINDA 15 KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Muş’un Bulanık İlçesine bağlı Eskiyol Köyünde Yukarı ve Aşağı Bayramlı aralarında yaşayan Dost ve Kundo aileleri arasında ot yüzünden çıkan silahlı kavgada 7 kişi öldürülmüştü.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Başköy köyünde oturan Üstün ailesi ile Karatepe köyünde oturan Ek ailesi fertleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 8 kişi ölmüş 4 kişi de yaralanmıştı.

ÖLÜ SAYISI 8’E YÜKSELDİ 

Çiftlibahçe Köyü’nde Tekin ve Uğurlayan ailesi arasında çıkan silahlı çatışmada ölenlerin sayısı 8’e yükseldi. Buna göre, çatışmada Salih Uğurlayan, Bedriye Uğurlayan, Aysel Uğurlayan, Mehmet Tekin, Şadiye Tekin, Sevim Tekin, Abdullah Tekin ve Remziye Taşlık öldü.
İlginizi Çekebilir:  Nereye Dokunsa Böyle Oluyor!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı