Herkese merhaba, bu videoda Xiaomi’nin akıllı masa lambası Xiaomi Mijia Smart Desk Lamp ürünün kutu açılışını ve incelemesini yapıyorum. Ürünü GearBest‘ten aldım ve hızlı kargoyla 7 günde bana ulaştı.

Ürün Linki: https://goo.gl/YsW1qk

Odak modu
Kullanıcılar, farklı ışık modlarına geçerek odaklanacak veya dinleneceği periyotları özelleştirebilecek. Pomodoro tekniği sayesinde kullanıcıları daha verimli hale getirir ve gözleri korur.

Okuma Modu
Mi LED Masa Lambası, renk sıcaklığını akıllıca nötr tona (4000K) ve %100 parlaklığa ayarlar. Uzun bir süre okuduktan sonra bile, göz yorgunluğunuz yaşamazsınız.

4 farklı aydınlatma modu
Kapsamlı araştırmalarımız sayesinde, kullanıcılarımızın farklı ihtiyaçlarına göre özel olarak 4 farklı aydınlatma modu seçtik. 4 ışıklandırma modu arasında geçiş yapmak için Mi Home uygulamasını indirin.

Bilgisayar modu
Bilgisayar modu gözleri korur ve insanların gözüne gelen mavi ışığın oranını düşüren renk sıcaklığı aralığının 2700 K’de tutulmasını sağlar.

Çocuk Modu
Renk sıcaklığını 4000K’yi aşmayacak şekilde tasarladık, böylece çocuk gözlerini, daha önce yerine getirilmiş çok sayıdaki güvenlik standartlarının üstünde, potansiyel optik hasardan etkilenmeden koruyor. (Ürün tanıtımından)

İlginizi Çekebilir:  Xiaomi Mi 11 Ultra, ikincil ekran olarak Mi Band 5'in ekranını kullanıyor



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir