Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 609 0

En İyi Haber ve Dergi Mobil Uygulamaları

Google Play Store üzerinde haberler ve dergiler kategorisinde en çok hasılat yapan 10 uygulamayı listeledik. Uygulamaların açıklamaları Google Play Store’da yer alan uygulama sayfalarından alınmıştır. İndir butonlarına tıklayarak doğrudan uygulama sayfasına ulaşabilirsiniz. Uygulamaları Android cihazlarınız için Google Play Store’dan, Apple cihazlarınız için App Store’dan indirebilirsiniz.

1. E-gazete: Günlük Gazete Keyfi

Yenilenen e-gazete uygulaması ile dijitalde basılı gazete okuma deneyimini en üst seviyede yaşayın.Mobil cihazlarda okumayı iyileştiren yeni yapısıyla Hürriyet gazetesine ve tüm eklerine kolayca ulaşın.

Google Play App Store

2. Dergilik

“Dergilik, zengin dergi seçeneklerinden dilediğinizi okumanızı sağlayan dijital dergi okuma platformudur. Dergilik’te yer alan 330’dan fazla dergi ve gazetenin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz yayınları hep yanınızda taşırsınız.”

Google Play App Store

3. Sözcü

“Türkiye’nin en hızlı yükselen haber sitesi Sözcü, güncel ve son dakika haberleriyle artık Android cihazlarda okurlarıyla buluşuyor.”

Google Play App Store

4. Fanatik eGazete

“Türkiye’nin gerçek spor gazetesi Fanatik şimdi tabletinizde de sporun tek adresi oluyor. En doğru haberi, en hızlı şekilde ve asla taraf gözetmeksizin okuruna ulaştıran Fanatik Gazetesi ve eklerinin tamamını tablentinizden veya telefonunuzdan istediğiniz an okuyabilir, spor gündemindeki gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.”

Google Play App Store

5. Derin Tarih Dergisi

“Derin Tarih Dergisi, ‘Tüm bildikleriniz tarih olacak!’ sloganı ile, okurlarına tarihi doğru kaynaklardan sunarak, çarpıtılmış ve kasten yanlış öğretilmiş tarihi kabulleri, gerçekler ışığında açıklamayı kendisine misyon edinen, Türkiye’de aylık olarak yayınlanan bir tarih dergisidir.”

Google Play App Store

6. Magztre – Reading Destination

“9,000’in üstünde dergiye sahip koleksiyonuyla dünyanın en büyük dergi uygulamasını deneyimleyin! Magzter Dijital Dergi Standı sevdiğiniz dergilerden herhangi birine üye olmanızı veya sayıları tek olarak alabilmenizi sağlar, popüler Magzter GOLD üyelik seçeneğimizle ise 3,750’den fazla dergiye sınırsız erişim hakkına sahip olabilirsiniz!”

İlginizi Çekebilir:  3 TL'ye 3 GB Cepten İnternet Kampanyası

Google Play App Store

7. Pocket

“Eğer bir makale, video bulmak veya daha sonra izlemek istedikleri bir dahaki sefer için Pocket’a kaydedin. Çevrimdışı olsanız bile, ne zaman ve nerede isterseniz makaleyi okuyabilirsiniz, videoyu izleyebilirsiniz.”

Google Play App Store

8. The Wall Street Journal: News

“Wall Street Journal’ın eşsiz raporlamasıyla ve ödüllü 125’ten fazla dünyaca ünlü haber kuruluşunun en son haberlerini okuyun.”

Google Play App Store

9. Pocket Casts

“Podcast’leri seviyoruz, bu yüzden tam özellikli, güzel ve kolay bir podcast uygulaması yaptık. Google Play’de En İyi Geliştirici seçilmedik, Google Play Editörün Seçimi bir uygulamaya sahip olmadık veya Google Materyal Tasarım Ödülü almadık. Her zaman uygulamamızı görüşleriniz doğrultusunda güncel tutmak için çalışıyoruz.”

Google Play App Store

10. The Washington Post

“Tablet ve akıllı telefonunuz için tasarlanmış, bu uygulama; ulusal ve uluslararası haberler, çarpıcı fotoğraf ve hayat hikayeleri, bilgilendirici grafikler sunar. Son dakika haberlerini ve önemli güncellemeleri gün boyunca alın. Sezgisel tarama ve akıcı tasarım ile haberler arasında sorunsuz bir şekilde gezinin ve derinlemesine okumanın zevkini çıkarın.”

Google Play App Store




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı