Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Android ve APK 1.553 0

2017’nin En İyi Oyunları Açıklandı

Google, 2017’nin en iyi oyunlarını ve en iyi uygulamalarını açıkladı. Google Play Store üzerinden bulunan oyunların en iyileri liste halinde yayınlandı. En İyi Oyun, En Rekabetçi, En Sosyal, En İyi İndie, En Yenilikçi En Eğlenceli, Çocuklar İçin En İyiler, En Popüler kategorilerinde 2017’nin en iyi oyunları seçildi.

En İyi Oyun

CATS: Crash Arena Turbo Stars (10 milyondan fazla indirme)

İster dövüş oyunları ister beceri isteyen oyunları seviyor olun, hurdaları kullanarak araç tasarlamak, yapmak ve kullanmak hoşunuza gidecek.

En Rekabetçi

Clash Royale (100 milyondan fazla indirme)

Mart ayında gelen güncellemeyle birlikte eklenen Klan Savaşları ile artık oyuncular çiftler halinde birbirlerine karşı yarışabiliyorlar. Rakip kaleleri yıkmak için takıma dayalı yeni stratejiler geliştirmek oyunu her zamankinden daha eğlenceli hale getirdi.

Battle Bay (5 milyondan fazla indirme)

Kabaran dalgalar, bu gerçek zamanlı 5v5 okyanus savaşı arenasında düşmanlarınızı yenme görevine stratejik bir katman ekliyor. Dalgaların hakimi ol; ya batacaksın, ya çıkacaksın!

Arena of Valor: 5v5 Arena Oyunu (1 milyondan fazla indirme)

Bu gerçek zamanlı 5v5 MOBA oyunu, mobil cihazlarda bugüne kadar gördüğümüz en titizlikle hazırlanmış online savaş deneyimlerinden birini sunuyor.

FIFA Futbol (50 milyondan fazla indirme)

Bu sevilen spor oyununun yeni çıkan ikinci sezonunda yeni kontroller, yeni hikaye modu ve geçmişten günümüze efsane oyuncularla sahaya çıkma fırsatı bulacaksınız.

SUP Multiplayer Racing (5 milyondan fazla indirme)

Liderler tablosunda bir numaraya oturmak için gaza basmaktan pişman olmayacaksınız. Bu oyun, akıcı grafikleri ve sayısız kişileştirme seçeneğiyle dikkatimizi çekti.

En Sosyal

Pictionary (1 milyondan fazla indirme)

Bu klasik oyun artık mobil cihazlarda da oynanabiliyor. Çizimlerinin ne olduğunu tahmin etmeleri konusunda arkadaşlarınıza meydan okuyun ya da dünyanın dört bir yanından rastgele oyunculara karşı oynayarak kimin en hızlı tahminler yapacağını görün.

İlginizi Çekebilir:  Artık Netflix'i Kullanamayabilirsiniz!

Minecraft (10 milyondan fazla indirme)

Bu yıl “Better Together” güncellemesi ile Minecraft tüm mevcut platformlarda birleşmiş oldu. Nerede oturuyor ya da hangi cihazda oynuyor olurlarsa olsunlar arkadaşlarınızla birlikte keşfedin, inşa edin veya creepar’larla mücadele edin.

Bit Heroes (1 milyondan fazla indirme)

“Sosyal” ifadesi sizin için ister daha fazla  rekabet ister daha fazla işbirliği demek olsun, Bit Heroes size hitap edecek. Zindanları yağmalamak için arkadaşlarınızla takım kurabilir ya da PvP mücadelelerde arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

Osmanlı Savaşları (500 binden fazla indirme)

Acem ocağında askerlerinizi eğitin, kendi beyliklerinizi kurun ve ganimetler toplayın. Osmanlı temasına sahip bu strateji oyunu güçlü oyun kurgusu ve müzikleri ile kalbimizi fethetti.

Angry Birds Evolution (5 milyondan fazla indirme)

Bir klana katılın, arkadaşlarınızın kuşlarını size savaşta yardımcı olmaya davet edin veya “Oinktagon” arenasında kıyasıya rekabet edin.

En İyi İndie

Flipping Legend (100 binden fazla indirme)

Temelinde hafif bir RPG yükseltme sistemi yer alan bu sonsuz koşucu oyununun en başarılı yanı, oyunun geçtiği dünyayı çaprazlama kat etmek için gereken hızlı düşünme stratejisi.

SPACEPLAN (10 binden fazla indirme)

Gizemli bir gezegeni konu alan bu tıklama oyununda patateslerin gücünden yararlanmanız gerekiyor.

Cat Quest (5 binden fazla indirme)

Neredeyse mükemmel bir RPG deneyimi. Basit oyunlardan hoşlanan oyuncular bu sevimli kedi dolu dünyaya bayılacak. Daha deneyimli RPG oyuncuları ise bu şaşırtıcı derecede detaylı stratejik oyunda zorlanacak bir şeyler bulacaklar.

Old Man’s Journey (10 binden fazla indirme)

Bu tuhaf ama etkileyici hikaye oyununda, güzel bir dünyada yürüyüş yapan yaşlı bir adama ait anıları keşfedeceksiniz ve manzarayı şekillendireceksiniz.

Calculator: The Game (500 binden fazla indirme)

Hesap makinesinin bu kadar sevimli bir karakteri olabileceği kimin aklına gelirdi? Bu eğlenceli dört işlem oyundan bulmaca meraklıları çok memnun kalıyor.

En Yenilikçi

After the End: Forsaken Destiny (10 binden fazla indirme)

İlginizi Çekebilir:  GTA ve CS:GO Gibi Oyunlar Yasaklandı

Uçsuz bucaksız, nefes kesici antik diyarlarda dolaşacağınız ve çevreyi ustalıkla şekillendirerek bulmacaları çözeceğiniz benzersiz bir oyun.

Build a Bridge! (10 milyondan fazla indirme)

Köprü inşa etme görevleri ve renkli grafikler, bugüne kadar gördüğümüz en ilginç fizik temelli oyunlardan birinde bir araya geliyor.

Last Day on Earth: Survival (10 milyondan fazla indirme)

Gerçekçi hayatta kalma deneyimlerinden hoşlanan oyuncular için birebir. Başlarken elinizde hiçbir şey yok ve gıda ile diğer ihtiyaçlarınızı ormanda artıkları toplayarak bulmak zorundasınız. Ne kadar dayanabilirsiniz?

I Love Hue (1 milyondan fazla indirme)

Renk düzenlemeyle ilgili bu göze hitap eden bulmaca, inanılmaz derecede basit olmasına rağmen daha önce oyunlarda hiç görmediğiniz bir konsepte sahip.

Battlejack: Blackjack RPG (500 binden fazla indirme)

Bu şirin kart oyunu RPG’sinde, silahlarınızı ve deri giysilerinizi yükseltmek yerine, vereceğiniz hasarı artırmak için kartlarla 21’i bulmanız gerekiyor.

En Eğlenceli

Cooking Craze – A Fast & Fun Restaurant Chef Game (5 milyondan fazla indirme)

Restoran yönetimi becerilerinizi konuşturacağınız bu yemek yapma oyunu, özellikle yemeğe karşı zaafı olanların (kimin yok ki?) ilgisini çekecektir.

Benim Konuşan Hank’im (10 milyondan fazla indirme)

Bu şirin, huzurlu hayvan simülasyonunda Hawaii’nin doğasını keşfe çıkın, doğal hayatın fotoğraflarını çekin ve sevimli yavru köpeğiniz Hank’in bakımını üstlenin.

Bubble Witch 3 Saga (10 milyondan fazla indirme)

Bu tuhaf balon patlatmalı bulmaca oyununda Cadı Stella’nın tutsak baykuşları kurtarmasına, masalsı bir orman evi inşa etmesine ve her daim sırıtan, can düşmanı kedi Wilbur’u yenmesine yardımcı olun.

Homescapes (10 milyondan fazla indirme)

3’lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunlarıyla ev dekorasyonunun benzersiz bir kombinasyonu.

Once Upon a Tower (1 milyondan fazla indirme)

Çok yüksek bir kuleden kaçması gereken kararlı prensesin ve onu koruyan şaşırtıcı derecede sevimli ejderhanın dünyasına dalın.

Çocuklar İçin En İyiler

Toca Life: Hospital (50 binden fazla indirme)

İlginizi Çekebilir:  PES 2014'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

Çocuğunuzun yetişkin mesleklerine karşı hiç bitmeyen bir merakı mı var? Bu eğitici rol yapma oyunu, çocukların doktorculuk oynayarak sağlık ve hastanelerin işleyişi konusunda bilgi edinmelerini sağlıyor.

Çilek Kız Tatil Saçı (1 milyondan fazla indirme)

Bu sevilen TV karakteriyle kuaförlük yapmak çocuğunuzun yaratıcılığını destekleyecek ve kendisini ifade etmesine yardımcı olacak.

Minik İtfaiye İstasyonu (1 milyondan fazla indirme)

Aksiyon ve macera odaklı bu eğitici oyunda çocuklar yangın söndürüyor, itfaiye aracı kullanıyor, hatta ağaçlardan kedi bile kurtarıyor.

Rhythm and Bears (1 milyondan fazla indirme)

Minik müzisyenleriniz bu sevimli müzik oyunu ile ritim duygularını geliştirecekler.

Moana: Ada Hayatı (1 milyondan fazla indirme)

İnşa etme, el becerisini kullanma ve hayvan toplamayı harmanlayan bu tropik ada deneyiminde, sevilen genç Disney karakterine cennet gibi bir mekanda eşlik edin.

En Popüler

Arena of Valor: 5v5 Arena Oyunu (1 milyondan fazla indirme)

A Word Kelime Oyunu Türkçe (1 milyondan fazla indirme)

Benim Konuşan Hank’im (10 milyondan fazla indirme)

TRT Köstebekgiller (1 milyondan fazla indirme)

PES 2018 PRO EVOLUTION SOCCER (10 milyondan fazla indirme)




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı