Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Genel 2.098 0

Tatil Yapmak İçin Devletin Maddi Desteği Var mı?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte iş stresinden sıkılmanın, yorulmanın etkisiyle hemen hemen herkes tatil mekanlarına gidip yorgunluğunu atmak istemektedir. Yılın başından sonuna kadar olan iş yoğunluğundan dolayı bunaldığımız ve sıkıldığımız anlar olmaktadır. Bu yüzden kış aylarında da kaçamaklar yaparak motive oluruz.

Ülkemiz genelinde her şehrimizde gezilmesi görülmesi gereken tarihi mekanından, tatil mekanlarına , yeşilinden denizine pek çok güzelliği bulunmaktadır. Yurt dışından sürekli yabancı turistlerin akınına uğrayan güzeller güzeli ülkeye sahibiz. Böyle bir ülkeye sahip olduğumuz halde “Tatil yapmak için devletin maddi desteği var mıdır?” sorusunun cevabı maalesef yoktur. Bunun eksikliğini hisseden bir sürü aile ve birey bulunmaktadır. Ülkemiz yeşili ve mavisiyle bin bir güzelliğe sahip olmasına rağmen hizmet gereği bazı bölgelerdeki tatil yapma fırsatları oldukça pahalı ve maddi imkanları zorlayacak şekildedir. Bu yüzden de bu tarz yerleri tercih edebilecek insan sayısı yaşam standartlarının üstünde gelire sahip olabilen kişilerin sayısıdır.

Devletimiz 2015 yılında bir proje ile yaşlılarımıza tatil için maddi destek imkanı vermek için çalışmalara başlamış lakin bir sonuca varamamıştır. Bu tarz imkanların sadece yaşlılar için değil her yaş grubu için gerekli olan fırsatlardır. Devlet desteği ile pek çok maddiyat sorunu yaşayan insanlar en azından evlerine yakın tatil yerlerinde tatil yapma fırsatını yakalamış olacaklardır. Bu tarz projeler maalesef ki şu dönemlerde hiç konuşulmamaktadır.

Ülkemizde yabancı turist her zaman kendi vatandaşımızdan daha çok tatil yapıyor. Bizlerin imkanı olmadığı yerlerde yabancı turistlerimiz bizlerden daha kolay tatil yapma imkanı buluyorlar. Bizler için de indirimli tatil yapma imkanı olmasıyla daha çok tatil planı yapan vatandaşımız olacaktır. Çoğu insan maddiyat düşündüğü için tatil yapmaktan vazgeçmektedir. Tatil planlandırmasında devlet desteğinin günümüz şartlarında ihtiyaç olduğu aşikardır. Bu konu hakkında devletimizden destek sağlanmalıdır.

İlginizi Çekebilir:  Marmaray Hizmete Açıldı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı