Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 298 0

3D Proje Fiyatları

Bir dekor projesi olarak bilinmekte olan ve oldukça farklı renk ve desenler ile tamamen gerçek odaklı uygulanmakta olan bu 3D proje fiyatlandırmaları yapılacak olan işin zaman dilimine ve uygulanacak olan alanın boyut ve ebatlarına göre belirlenebilmektedir. Genellikle zaman dilimine bölünmekte olan saat başı fiyatlandırma sistemi ülkemizde oldukça sık görülen bir sistem değildir. Daha çok Avrupa ülkelerinde yaygın kullanılmakta olan işin sürdüğü saat dilimine göre belirlenen bir yöntem türüdür. Yapılan 3D görselleştirme projeleri ülkemiz sınırlarında uygulanacak olan alanın boyutlarına göre metrekare başına fiyatlandırılmaktadır. Genellikle kullanılmakta olan malzemenin fiyatına göre hesaplanarak metrekare başına 10 TL ile 20 TL arasında fiyatlandırılmaktadır.

Ancak bu gerçeğe oldukça yakın olarak temalanan projeleri uygulanacak alanlar bazen oldukça büyük ebatlarda olabilmektedir. Örneğin misafir salonlarının tamamı yada çocuk odalarının bütünün 3D görsel uygulamaları ile dekore edilmesi talebi doğrultusunda metre kare başına verilen fiyat oldukça yüksek tutarlarda olabilmektedir. Buda müşteri memnuniyetsizliğine dolayısı ile müşteri kayıplarına yol açmaktadır. Bunun önlenebilmesi açısından çoğu zaman inisiyatif kullanan firmalar fiyatlandırmalarını ortalama olarak sunmaktadırlar.

Mekana Göre 3D Proje Fiyatları

Genellikle 3D projeleri uygulama alanları iç mekan ve dış mekan olarak ayrıcalık göstermektedir. Tabii ki dış mekanların daha büyük ebatlarda alanlara sahip olması fiyatlandırmalarının da daha yüksek tutarlarda olmasına olanak sağlayacaktır. Metrekare bazlı çalışmakta olan firmalar genellikle istisna uygulamadıkları takdirde oldukça yüksek maliyetlerin konuşulduğu bu alanda devreye başka firmalarda girmektedir. Çocuk odası örneği üzerinden ilerler isek ortalama çıkan tüm fiyat 600 TL-700-TL civarındadır. Dış mekanda ise 4 atlı olarak yapılmış olan bir bina için ortalama 1000-TL olarak başlatılmakta içerisine eklenecek olan havuz, park, bahçe gibi alanların her biri için ortalama 500-TL daha talep edilmektedir. Dış mekan projelerinin hazırlanması daha uzun süre zaman aldığından fiyatlandırmaları da bu hususta giderek artmaktadır.

İlginizi Çekebilir:  Veri Merkezleri Verimliliğinin Hayatımıza Etkileri

Bütün bu nedenleri göz önünde bulundurarak 3D projelerini yaptırmak isteyen kişiler ve özellikle inşaat firmaları bu alanda hizmet vermekte olan 3D Proje Çizen Firmalar listesi üzerinden arama yaparak firmalar arasında fiyat karşılaştırması yaparak işlemlerini yaptırmalıdırlar.

SPONSOR İÇERİKTİR.

SPONSOR : http://www.garadesign.com/




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı