Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 6.865 0

Türk Telekom Müzik 3 Ay Premium Üyelik Hediye

Türk Telekom Müzik uygulaması ücretsiz 3 ay premium üyelik hediye ediyor. 3 aylık ücretsiz premium üyeliğinizi başlatmak için yapmanız gerekenler çok basit.

Kampanyadan yararlanabilmek için Selfy üyesi olmanız gerekiyor. Eğer Selfy üyesi değilseniz, üye olmak için “SELFY” yazıp 4545’e SMS göndermeniz yeterli.

Türk Telekom Müzik 3 ay ücretsiz premium kampanyasından yararlanmak için “MUZIK” yazıp 5060’a SMS gönderin. Kısa süre içerisinde premium üye olabilmek için kullanacağınız kod ve şifreyi içeren bir SMS alacaksınız.

Türk Telekom Müzik uygulamasını Google Play Store veya App Store’dan indirdikten sonra üye olun veya giriş yapın. Ardından sol taraftaki menü ikonuna dokunun ve en alttaki “Premium’a Geç” seçeneğine dokunun. Açılan ekranda premium üyeliğin sağladığı faydaları görebilirsiniz. Ekranın en altındaki yeşil renkli “Premium’a Geç” butonuna dokunarak devam edin. Karşınıza ödeme kanalı seçebileceğiniz ekran gelecek. Bu ekrandan en altta yer alan seçenek olan “Aktivasyon Kodu”nu seçin ve devam edin.

Türk Telekom tarafından gönderilen kod ve şifreyi ilgili alanlara girerek 3 ay ücretsiz premium üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Kampanyaya son katılım tarihinin 31 Aralık 2017 olduğunu ve kampanyanın 30 bin kişi ile sınırlı olduğunu unutmayın.

Kampanya detayları için tıklayınız. Sorun yaşamanız halinde aşağıdan yorum atabilirsiniz. Sorularınızı yanıt vermeye çalışacağım.

İlginizi Çekebilir:  iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı