Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilgi Arşivi 246 0

Hediye Seçiminde Yeni Trend Kişisel Kanvas Tablo

Evlerimizde duvarlarımızı renklendiren ve evimizi ofisimizi sevmemizi sağlayan. Kanvas tablolar bugün pek rengi ve pek çok ölçüde karşımıza çıkıyor. Özellikle 50×70 cm boyutundaki kanvas tabloları hemen hemen tüm kafelerde ve ofislerde görür olduk. Bunun yanında evimizde kişisel kanvas tablo dediğimiz insanların fotoğraflarından oluşan tabloları son yıllarda evli çiftler için mükemmel bir hediye seçimi oldu.

Sevdiğiniz bir akrabanız veya arkadaşınız evlendi ise ona en güzel hediye kişisel kanvas tablo olacaktır. Peki neden resimlerini alabilirim derseniz size Facebook.com‘dan resimlerini almanızı öneririz. Bu şekilde gönderdiğiniz tablolar profesyonel Grafiker ekip tarafından onarım ve iyileştirme işlemlerinden sonra baskıya gönderilir ve daha sonra da yanlarına koruma baloncukları ile kaplanır artı olarak üstüne koruma kartonu eklenir bu şekilde kişisel tablonuz güvenli bir şekilde elinize ulaşır.

Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Kanvas tablolar genelde İstanbul şişliden gönderilir ve size maksimum 3 gün içerisinde ulaşır.

Kanvas Tablo Modellerinin Montajı Kolay Mıdır?

Kanvas tablolarda şık ve zarif bir görünüme sahip olabilmeleri için ince ahşap malzemeler tercih edilmektedir. İnce olmasının aksine en dayanıklı malzemeler tercih edilerek üretilen kanvas tablolar, çift taraflı bant ile duvara kolayca monte edilebilir. Genelde çift taraflı bant kullanılmaktadır. Profesyonel yardıma ihtiyaç duymadan kavas tablo montajını birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, kanvas tablo şıklığını nereye yerleştirmek istediğinize karar vermek. Duvarlarda daha sağlam durması için tercihen çivi veya vidayla da montaj gerçekleştirilebilir. Her yaştan kişi kendi tarzına, kendi isteğine ve kendi yaşam biçimine uygun bir kanvas tablo bulacaktır. Üç boyutlu görünüme sahip kanvas tablo modelleri özellikle gençler tarafından tercih edilir iken boyutu büyük ve tek olan modeller ise tarzı klasiğe yakın olan kişilerce tercih edilmektedir.

İlginizi Çekebilir:  Dersimiz Blog #4: Makale Yazdıktan Sonra

SPONSOR İÇERİKTİR.

SPONSOR: https://www.niltablo.com




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı