Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnceleme 2.549 0

“Google Ödüllü Anketler” İle Anket Doldurarak Para Kazanın

Anket doldurarak para kazanmak ister misiniz? Eminim cevabınız evet olacaktır. Anket doldurarak dediysem de çok zor anketler beklemeyin. Kısa sorulardan oluşan birkaç soruluk anketler doldurarak anket başına 1,79 TL’ye varan Google Play kredisi kazanabilirsiniz.

Google tarafından geliştirilenGoogle Ödüllü Anketler” uygulamasını indirerek hemen anket doldurup kazanmaya başlayabilirsiniz. “Şu markalardan hangilerini daha önce duymuştunuz?”, “En iyi logo hangisi?”, “Planladığınız bir sonraki seyahat ne zaman?”, “Televizyonda basketbol izlemeyi seviyor musunuz?” gibi çeşitli sorularla karşılaşabileceğiniz bu anketlerden anket başına 1,79 TL‘ye kadar Google Play kredisi kazanabiliyorsunuz. Ben uygulamayı birkaç gün önce indirdim. Sürekli anket olmuyor ancak belirli aralıklarla yeni anketler hazırlanıyor ve size haber veriliyor. Siz de birkaç sorudan oluşan anketleri tamamlayarak anında Google Play kredisi kazanıyorsunuz.

Uygulamayla ilgili anlatacak fazla bir şey yok aslında. Uygulamayı indirdikten sonra kendinizle ilgili temel soruları yanıtlamanız yeterli. Daha sonra belirli aralıklarla yeni anketler açılacak. Uygulamanın anasayfasında kazandığınız toplam Google Play kredisini görüntüleyebilir ve “Google Play Kredinizi Harcayın” butonuna tıklayarak kredinizi harcayarak Play Store’dan içerikler almaya başlayabilirsiniz.


GOOGLE PLAY’DEN İNDİR


Sol taraftaki menüye tıklayarak “Ödül Geçmişi” sayfasından da daha önce doldurduğunuz anketlerden kazandığınız kredilerin listesini görebilirsiniz.

Ben doldurduğum 3 adet anketten 0,59 TL, 1,14 TL ve 0,22 TL Google Play kredisi kazandım. Hesabımda toplamda 1,95 TL birikti. Bir anketi tamamlamam 1 dakikadan kısa zamanımı aldı.

İlginizi Çekebilir:  Keşfetsene'yi Keşfettim!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı