Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 442 0

Deri Mont ve Kombin

Günümüzde en çok tercih edilen ve erkeklere en çok yakıştığını düşündüğüm deri mont (Zago ya da Dovre marka) ile ilgili yazımı yazıyorum tabi ki yakışma kavramı  denince kişiden kişiye farklılık gösteren göreceli bir kavram ortaya çıkıyor. Burada asıl önemli olan göz alıcılığı dır. Zaten moda kavramı da göze hitap etmeyi ön plana alır.

Şimdi gelelim asıl konumuza deri montla  şık kombin denince benim aklıma beyaz renk geliyor. Yani beyaz renk denince mevsimine göre bir tişört ya da şu an kış mevsiminde olduğumuz için balıkçı yaka kazak olabilir. Altında şık bir ayakkabıyla çok güzel bir kombin oluşturacaktır. Tabii kaliteli şık bir saat kolunuzda olursa çok güzel bir uyum yakalamış olursunuz. Böyle bir uyum yakaladığınız zaman çevrenizdeki tüm gözler sizin üzerinizde olacaktır.

Erkekler için kışlık deri mont seçimi ve kombini nasıl yapılmalıdır?

Kışlık deri mont seçiminde kaliteli markaları ve kalın astarları bulunan ürünleri seçmeniz önemlidir.

Kar, kış ve soğuk kendini iyice hissettirmeye başlarken erkekler için kışlık deri mont seçimi de önemli bir konu haline gelmeye başladı. Bu yazımızda erkek okuyucularımızı kışlık deri mont seçimi konusunda bilgilendirmeye ve seçimlerini daha rahat yapmalarını sağlamaya çalışacağız.

Kışlık Deri Mont Seçimi

Kışlık deri montların sizi sıcak tutacak şekilde tasarlanmış olmasına dikkat etmelisiniz.

Yazılarım devam edecek. Bu arada  Zago ve Dovre marka deri montları incelemek için  www.oyun-hamur.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın.Öncelikle alacağınız montun veya ceketin gerçek deri olması konusunda dikkatli olmalısınız, bunun için Zago veya Dovre gibi kaliteli markaları seçmeye özen gösterin. Gerçek deri yumuşaktır, çatlamaz, buruşmaz ve kendine has özel bir kokusu vardır, kimyasal bir koku yaymaz. Bunun yanında dikkatli olmanız gereken bir diğer önemli husus da ürünlerin mevsimlik mi yoksa genel giyim için mi üretildiğidir. Genel giyim için üretilen montların iç astarları incedir ve mevsimlik montlara nispeten soğuğa karşı dayanıklılıkları daha azdır. Hakiki deri mont fiyatlarının çok da ucuz olamayacağını bilmelisiniz, eğer güvenilir bir yerden almıyorsanız bu ucuzluktan şüphelenmelisiniz.

İlginizi Çekebilir:  İstanbul Hoover Servisi



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı