Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 61 0

İstanbul Kına Organizasyonu Fiyatları

Kına gecesi; düğünden önce yapılan, gelinin arkadaşlarıyla ve ailesiyle vedalaştığı eğlenceli bir gecedir. Bu gecenin daha da eğlenceli olabilmesi için birçok şehirde, birçok farklı organizasyon firmaları hizmet vermektedir. Peki bu organizasyon firmalarından hangisinin daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı olduğunu bulmanın püf noktaları nelerdir? Cevabı bu blog yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbul’da düzenleyeceğiniz kına gecesi için birçok firma ve bu firmaların size sunacağı birçok paket bulunmaktadır. Bu paketlerin içinde bulunanlara göre fiyat aralığı değişmektedir. Bu paketlerin içinde mutlaka bulunması gerekenler:

1- Kına Tahtı

Kına gecesinde gelinin oturması için hazırlanan kına tahtları, genellikle kırmızı renktedir ve tüllere süslüdür. Konsepti hazırlayan firmanın kullandığı renklerin uyumu, size o firmanın ne kadar tecrübeli olduğunu gösterecektir.

2- Kına Tepsisi

Kına geceniz için sizin zevkinize uygun bir kına tepsisi hazırlatabilir veya organizasyon firmasının size sunduğu seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. En güzel kına malzemeleri.

3- Kına Gecesi Giysisi: Bindallılar

Organizasyon şirketleri; sizin için birçok Bindallı sunacaktır. Kimi firmalar bunları özel diktirmiştir ve size birçok seçenek sunabilir. Bu durum, size o şirketin kalitesi konusunda bir fikir verecektir. Şirket, seçtiğiniz kıyafete göre nedimelerinize de Bindallılar temin edecektir. Bu durum, şirketin kalitesi gösteren en önemli unsurlardan biridir.

İklim kına organizasyon bindallı modellerini buradan inceleyebilirsin

4- Kına Gecesi Çalgıları ve Nedimeler

Kına organizasyon şirketleri size ve nedimelerinize, tefler ve davullar verecektir. Tabi ki kimse bu çalgıları çalmayı, iyi bilmek zorunda değil. Kına gecesi eğlencenin dozunu arttırmak isterseniz, şirket size dansçılar da sunacaktır. Bu dansçılar, katılan herkesin dans etmesini sağlayacak ve size unutulmaz bir gece yaşatacaktır. Şirketin sizin için seçtiği dansçı kızların, tecrübeli olup olmadığına mutlaka dikkat edin.

5- İstanbul Kına Organizasyonu Fiyatları

Kına organizasyonu fiyatları, şirketin size sunduğu paketlerden, seçeceğiniz pakete göre değişiklik gösterecektir. Fiyatlar; erken rezervasyon alırsanız, 1.000 TL’den başlamakta ve 3.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz…

İlginizi Çekebilir:  Şişli Civarında Günlük Kiralık Ev Nasıl Bulurum?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı