Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 411 1

Hkirsan.com – Güncel İnternet ve Webmaster Blogu

Hemen hemen her site sahibi; Google, SEO, WordPress, site gelişim ve webmaster makalelerine ilgi duymaktadır. Bu tarzda içerik üreten bloglar gün geçtikçe artmaktadır, ancak hepsi çok kaliteli içerik üretemiyorlar. Ben bu makalemde sizlere, sahibini tanıdığım ve takip ettiğim bir blogu tanıtmak istiyorum.

Güncel internet ve webmaster blogu sloganıyla yola çıkmış ve yaklaşık 6 aylık bir blog olan hkirsan.com, açıldığı ilk günden bu yana webmaster blogu kelimesini esas alarak çalışma yapmış ve bugün de o kelimede ilk sıradadır. Bundan bile webmaster blogu kavramının ne kadar hakkını verdiğini anlıyoruz. Benim bu blogda en sevdiğim nokta laf olsun torba dolsun tarzı makaleler değil, gerçekten kullanıcıların, webmasterların işine yarayacak makaleler paylaşıyor. AdSense alternatifleri olsun, ücretsiz WordPress temaları olsun, bu ve bunun gibi çeşitli faydalı makaleler sitede mevcut.

Ayrıca son zamanlarda SEO ile ilgili içerik girişlerini biraz arttırdığını gördüm. SEO uyumlu link yapısı nasıl olmalı, SEO için resim sıkıştırma tarzı içeriklere de rastladım. “SEO uyumlu makale nasıl yazılır?” başlıklı makalesi gerçekten hiç bilmeyen birine bile SEO uyumlu makale kavramını öğretebilecek düzeyde.

Eğer sizin de siteniz varsa ve geliştirmek istiyorsanız “hkirsan.com – Güncel İnternet ve Webmaster Blogu”nu takip edebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya adresleri de aşağıda mevcut.

facebook.com/hkirsancom
twitter.com/hkirsancom
plus.google.com/108469394608307332620
tr.pinterest.com/hkirsancom
linkedin.com/in/hkirsancom

İlginizi Çekebilir:  Çocuk Gelişim Marketi



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“Hkirsan.com – Güncel İnternet ve Webmaster Blogu” üzerine 1 yorum

  1. Volkan Atabey dedi ki:

    hayırlı olsun tebrik ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı