Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Program 788 3

Format Sonrasında Tüm Programları Tek Tıkla Kurun!

Bu makalemde sizlere format attıktan sonra bilgisayarınıza birkaç adım ile tüm gerekli programları yükleyebileceğiniz bir site olan Ninite’yi ele aldık.

Bilgisayarınız kasıyor, virüs bulaştı, silemiyorsunuz. Mecburi format attınız ya da attırdınız. Tabi insanlık hali hangi programları kullandığınızı unuttunuz. İşte tam burada Ninite devreye giriyor. Genel programları yani Chrome, Steam gibi günlük her zaman kullandığımız programları en güncel şekilde tek tek indirebilirsiniz. Ancak Ninite bunu da geçerek tüm kullandığınız programları bir tık ile yeni bir kurulum dosyası aracılığı ile bilgisayarınıza arka planda kendiliğinden kuruyor.

Kurulum çok basit olmasıyla beraber sadece bir tık ile Ninite’nin oluşturduğu kurulum dosyasını açabilir. Hemen listeden seçtiğiniz tüm programların birkaç tık ile elinize geçmesini sağlayabilirsiniz.

Programın bir güzel yanı da 64 bit/32 bit karmaşasını önlemesi. Tabi bilgisi olan arkadaşlar için bu problem olmaz. Ancak genel bir internet kullanıcısı bit terimini ya da bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere bakmayı pek bilmez. Program indirirken de aynı şekilde kafası karışır. Ninite’nin bu yanı da en önemli özelliklerinden biri. Hangisini indirsem acaba telaşına girmeden Ninite indirdiğiniz kurulum dosyasından hemen bilgisayarınıza uygun olan seçtiğiniz programın en güncel sürümünü yüklüyor.

Buna istinaden programların İngilizce sürümünü değil bilgisayarınız hangi dil ise, Türkçe ise programın Türkçe dilini arıyor. Bulamaz ise en uygun dili seçip size sunuyor.

Ayrı olarak siz beklemek istemiyorsunuz. İnternete girmek istiyorsunuz. Diğer programların kurulumunu beklemeniz şart değil. Arkada kurulurken siz de keyifli keyifli internetinizde dolaşabilirsiniz.

Ninite’yi Kullanmak İçin;
  • Buraya tıklayıp Ninite’nin web sitesine gidin.
  • Aşağıda listeden istediğiniz ya da her gün kullandığınız programları seçin.
  • “Get Your Ninite” butonuna tıklayın. Kurulum dosyası otomatik inecektir. İnmez ise “retry download” tuşuna basarak tekrar indirmeyi deneyin.
  • İnen kurulum dosyasına tıklayıp açın.
  • Programlar otomatik olarak kurulacaktır. “Finished!” yazısını görünce kapatabilirsiniz.

Yani tek tek tüm siteleri dolaşmak yerine bir siteden yani Ninite’den tüm programları indirip, kurabilir, Ninite’nin nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Youtuberların Kullandığı Programlar



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

İsmail Can Memiş {İsmail Can Memiş}

Anıl Şenyurt - Blog'un değerli yazarı.

“Format Sonrasında Tüm Programları Tek Tıkla Kurun!” üzerine 3 yorum

  1. Muhammed yıldız dedi ki:

    format sonrası bunları kurun sonra bidaha format çekin 😀

  2. Muhammed Kaplan dedi ki:

    Gerçekten çok hoş bi site olmuş. Tek tek programları aramaya son! 🙂

  3. sezer dedi ki:

    Başarılı Bir Makale İyi Çalışmalar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı