Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 316 0

En İyi Pil Ömrüne Sahip Telefonlar

Telefon kullanıcılarının en çok şikayet ettiği bir konu da pil ömrünün kısa olmasıdır. Kullanıcılar bu pil sorununu çözmek için birçok yol denemektedir. Bu konuyu çeşitli şekillerde ele alan telefon firmaları bu soruna çözüm bulmaya çalışıyor. Firmalar, pil sorununu önlemek için birkaç konuyu ele alıyor. Bu konular, hızlı şarj teknolojisi, enerji tasarruflu işlemci ve daha büyük pil geliyor. Pil sorununun en az yaşandığı telefonlar hakkında bir liste oluşturduk. Bu sıralamayı inceleyebilirsiniz.

1) Lenovo P2 (5100 mAh)

Geçen günlerde Lenovo, pil sorunu odaklı yeni akıllı telefonu olan P2’yi resmen üretimini başlattı. Lenovo P2, telefon sınıfının en yüksek ve kaliteli bataryası ile gücüne güç katıyor. 24W’lık hızlı şarj özelliği ve güç tasarrufu özelliğiyle birçok kişinin gözdesi oldu.

Lenovo, sadece 15 dakikalık bir şarj doldurma ile 10 saate kadar kullanım sözü veriyor ve telefonu tamamen şarj etme süresi sadece 90 dakika. Telefonda tek tuşla güç modunu aktif edebilir ve 4G ile 32 güne kadar bekleme süresi ve ayriyetten 78.69 saate kadar konuşmaya kadar dayanabilirlik sözü veriyor. Telefonun bataryası tam tamına 5100 mAh.

2) Moto Z Play (3510 mAh)

Moto Z Play, geçen yıl ekim ayında Hint pazarında satışa sunuldu. Moto Z Play, pil ömrüyle en iyi telefonlardan biri. Hızlı şarj desteği ile 3510 mAh bir pile sahip olan bu cihaz olay olacak türden. Hızlı şarj özelliğine ek olarak telefonun pil ömrü 50 saate kadar çıkıyor. 15 dakikalık şarj ile 10 saatlik güç iddia ediliyor.

3) Xiaomi Redmi Note 4 (4100 mAh)

Xiaomi Redmi Note 4 de hızlı şarj teknolojisi kullanılmadan 4100 mAh pil ile tanıtıldı. Şirket düzenlemiş olduğu telefon tanıtımında, Redmi Note 4’ün Redmi Note 3’e göre %25 daha fazla pil ve şarj ömrünün olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir:  WhatsApp'a Yeni Şifreleme Sistemi Geliyor



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Yunus Özçelik {Yunus Özçelik}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı