Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 148 0

En İyi 3 Kompakt Otomobil

Bu yazıda sizlere, fiyatlarıyla çarpıcı özellik gösteren 3 kompakt otomobilden bahsedeceğiz ve listeleyeceğiz. Otomobil almak isteyenler ilk önce fiyata sonra özelliklere bakarlar. Bu yazı tam size göre hem fiyat hemde kompakt bakımından en iyi 3 araba listesi.

1) Nissan Sentra

Kullanıcıların kompakt otomobil seçme nedeni, düşük fiyat ve olağanüstü gaz kilometre oranıdır. Nissan Sentra da ikisi de bulunuyor. Karayolunda galon başına 40 mil, şehir içinde galon başına 30 mil gibi ortalama mesafe alıyor.

Nissan Sentra 20.000 doların altındadır. 130 beygir gücü, 5 kişilik bir koltuk kapasitesi özellikleri ile Sentra sınıfının diğer araçlarıyla karşılaştırıldığında gayet iyi gözüküyor.

2) Toyota Corolla

Muhteşem yakıt ekonomisi ile birçok özelliğe sahip olan araç, konforlu iç mekan, şık, sürücüden esinlenilmiş kokpit, navigasyon, kamera yedekleme gibi özellikleri taşıyan bu araç mükemmel kullanım sağlıyor. Toyota Corolla, tam manasıyla kompakt bir otomobil.

Küçük bir araç olmasına rağmen, sürüş deneyimini iyileştirmek için tasarlanmıştır. Paranız için sizlere büyük bir değer sunuyor.

3) Scion FR-S

Scion FR-S en çok dikkat çekene kompakt otomobillerden biri. Dışı, aerodinamik gövde, şık, 17 inç alaşım jantlar, çift egzoz ve projektör kiriş farlarıyla dikkat çekiyor.

Scion FR-S de bir çok teknoloji kullanılıyor ve koltukları hem konforlu hemde deri kaplamalı olan Scion kullanıcılarını pek memnun etmiş durumda. Şu an uygun ve güzel bir araba almak istiyorsanız Scion FR-S tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir:  iPhone 2G ve 3G'ye iOS 7 Kurulabiliyor



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Yunus Özçelik {Yunus Özçelik}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı